A dohányosok jogait miért nem védik?
Mindenhol csak a nemdohányzók jogait védik, azt megszabják hogy hol gyújthatsz rá az adózott cigarettádból.
Pl. a vonatokon miért kellet megszüntetni a dohányzó kocsikat? aki nem dohányzik az ne üljön oda le.
Vegyünk egy példát:
Vidd le a gyerekedet 5 percre a belvárosba
utána szívj el mellette egy cigit szerintetek melyik a károsabb levegő terén?
mert nem a második az biztos!
ez érdekes cikk vannak akik még normálisan látják a dohányosokat és nem másik "fajnak"
"Az autók kérlek szépen sokkal jobban károsítják az egészségedet mint egy dohányos ember csak tudjál róla... "
Ez igaz, csak az autó elvisz engem oda, ahová csak akarom. Te megtennéd ugyanezt? Úgy értem, hogy ha nem lennének elvonási tüneteid.
"A hús előállítása pedig kb. 5-ször annyira szennyezi a környezetet, mint az autók, ráadásul az autóforgalom egy részét is maga a húsipar okozza. Mégsem hiszem, hogy azért hisztizel majd a következő kérdésedben, hogy tiltsák be a húsfogyasztást."
A húsfogyasztás, legeltetés, takarmányozás hagyományos fajtákkal vegyszerezetlen és műtrágyázatlanul való előállítással nulla környezetszennyező értékkel bír. Amiről te beszélsz az az ipari előállítás. Azért pedig igenis hisztizek. Tiltsák be és aki képtelen magának előállítani az élelmiszert, az dögöljön éhen!
"Nah és hogy fog megfordulni? Jön a nemdohányzó holokauszt vagy mi?"
Igen, nagyon remélem.
Még a vonatkocsik.....De az b@az.meg,hogy már az utcán is úgy néznek rád,mint valami elitélre,ha rágyújtasz...
Mellesleg valóban qva drága,és ha már zsidózásnál járunk,akkor mindenképp az államra igaz
Szerintem az a dolog nyitja, hogy nincsenek dohányzók meg nemdohányzók, emberek vannak, akik közül valaki rá szokott nyújtani - amihez bizonyos korlátokkal, de joga van - valaki pedig nem.
És nem a dohányzóknak meg a nemdohányzóknak vannak szerintem jogai, hanem az embereknek van joga az egészséges környezethez, hogy ne kelljen más füstjét szívni, és az emberi méltósághoz is, hogy ha akar, rágyújthasson, ezek között kell balanszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!