Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A dohányosok jogait miért nem...

A dohányosok jogait miért nem védik?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a nemdohányzók jogait védik, azt megszabják hogy hol gyújthatsz rá az adózott cigarettádból.

Pl. a vonatokon miért kellet megszüntetni a dohányzó kocsikat? aki nem dohányzik az ne üljön oda le.

2013. nov. 12. 00:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
53%
Már szívtunk eleget. Régen a munkahelyeken mindenhol szabad volt, hiába lehetett csak az asztalunknál enni, mellettem simán rágyújtott a kolléganő és még csak nem is szólhattam. De ez szinte mindenhol érvényes volt, egy étterembe se lehetett nyugodtan enni. Egy percig se sajnállak titeket. :-P
2013. nov. 12. 00:50
 12/52 A kérdező kommentje:

Vegyünk egy példát:

Vidd le a gyerekedet 5 percre a belvárosba

utána szívj el mellette egy cigit szerintetek melyik a károsabb levegő terén?

mert nem a második az biztos!

2013. nov. 12. 01:10
 13/52 A kérdező kommentje:

[link]

ez érdekes cikk vannak akik még normálisan látják a dohányosokat és nem másik "fajnak"

2013. nov. 12. 01:14
 14/52 anonim ***** válasza:
64%

"Az autók kérlek szépen sokkal jobban károsítják az egészségedet mint egy dohányos ember csak tudjál róla... "

Ez igaz, csak az autó elvisz engem oda, ahová csak akarom. Te megtennéd ugyanezt? Úgy értem, hogy ha nem lennének elvonási tüneteid.

2013. nov. 12. 06:34
 15/52 anonim ***** válasza:
72%
Mert fidesz kormány van, akik leszarják mindenki jogait.
2013. nov. 12. 07:24
 16/52 anonim ***** válasza:
33%

"A hús előállítása pedig kb. 5-ször annyira szennyezi a környezetet, mint az autók, ráadásul az autóforgalom egy részét is maga a húsipar okozza. Mégsem hiszem, hogy azért hisztizel majd a következő kérdésedben, hogy tiltsák be a húsfogyasztást."

A húsfogyasztás, legeltetés, takarmányozás hagyományos fajtákkal vegyszerezetlen és műtrágyázatlanul való előállítással nulla környezetszennyező értékkel bír. Amiről te beszélsz az az ipari előállítás. Azért pedig igenis hisztizek. Tiltsák be és aki képtelen magának előállítani az élelmiszert, az dögöljön éhen!

2013. nov. 12. 07:29
 17/52 anonim ***** válasza:
11%

"Nah és hogy fog megfordulni? Jön a nemdohányzó holokauszt vagy mi?"

Igen, nagyon remélem.

2013. nov. 12. 07:31
 18/52 anonim ***** válasza:
43%

Még a vonatkocsik.....De az b@az.meg,hogy már az utcán is úgy néznek rád,mint valami elitélre,ha rágyújtasz...

Mellesleg valóban qva drága,és ha már zsidózásnál járunk,akkor mindenképp az államra igaz

2013. nov. 12. 07:58
 19/52 anonim ***** válasza:
82%
A kocsis-gyársas hasonlattal az a probléma, hogy azok termelnek, előállítanak valamit, amire szükség van, míg a dohányos csak a saját élvezetére pöfékel.
2013. nov. 12. 08:09
 20/52 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az a dolog nyitja, hogy nincsenek dohányzók meg nemdohányzók, emberek vannak, akik közül valaki rá szokott nyújtani - amihez bizonyos korlátokkal, de joga van - valaki pedig nem.

És nem a dohányzóknak meg a nemdohányzóknak vannak szerintem jogai, hanem az embereknek van joga az egészséges környezethez, hogy ne kelljen más füstjét szívni, és az emberi méltósághoz is, hogy ha akar, rágyújthasson, ezek között kell balanszolni.

2013. nov. 12. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!