Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A dohányosok jogait miért nem...

A dohányosok jogait miért nem védik?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a nemdohányzók jogait védik, azt megszabják hogy hol gyújthatsz rá az adózott cigarettádból.

Pl. a vonatokon miért kellet megszüntetni a dohányzó kocsikat? aki nem dohányzik az ne üljön oda le.

2013. nov. 12. 00:00
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
84%
Én csak az orvosi ellátásodat tenném fizetőssé! Márpedig azért mert szánt-szándékkal pusztítod-mérgezed a saját tested,ha meg dögrováson vagy akkor persze kezelteted magad az ÉN(más) pénzemen. Ez akkor jusson eszedbe ha reggel köhögsz-krákogsz-fuldokolsz!
2013. nov. 15. 23:40
 32/52 anonim ***** válasza:
63%

több mint 1 hónapja szoktam le a cigiről (vagyis át az elektromosra). Így sokkal több jogom lett, s látom a különbségeket is.

Nem panaszkodtam, amikor bevezették a megállós rendeletet (amúgy sem füstölögtem ott, mert bunkóság). Viszont én is éreztem a negativitást, hatalmas mennyiségű pénz folyik az államnak a dohánytermékből és ezt szemétkedéssel hálálja meg. Pl: egy kocsmában nem lehet rágyújtani, ez idiótaságnak tartom a mai napig. Öröm volt újra látni hogy a falusi törzshelyemet most teljesen telegőzölöghettem :D, mert ugyebár az ecigi szabad (és ez maradjon is így!).

Azt mondom tartsuk tiszteletbe a nem dohányzókat és a dohányosokat is. Igenis legyen dohányzásra alkalmas hely a vonaton, kórházban, munkahelyeken. Egy szellőztethető hely, aki dohányos tudja milyen órákon át pangani, ezzel nem oldottak meg semmit sem, hogy (pl) a frissen műtött betegnek a kórház elé kell kibattyognia.

A kórházi ellátásról ha már szóba jött:

23 éves vagyok, 3 éve műtöttek rákkal, akkor még dohányoztam, viszont embrionális ("örökölt") rákom volt. Most akkor nekem többet kellett volna fizetnem vagy kevesebbet?

2013. nov. 28. 22:36
 33/52 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ige3n érdekes mennyire a dohányosok ellen vannak közben (a normális) dohányosok tekintettel vannak a nemdohányzókra

pl. én sem gyújtok rá ha van a közelemben olyan aki nem dohányzik.

De a dohányosok szándékos szívatása akkor is szemét dolog az államtól.

Nem kellene mindenben Nyugat Európát és Amerikát majmolni mert minden "hülyeség" onnan jön...

2013. nov. 30. 22:44
 34/52 anonim ***** válasza:
5%

nem lenne "szívatás" ha a többség betartaná a szabályokat az írottat és íratlant is.

Azért miért nem hőzöngsz, hogy miért razziázik a rendőrség a közúton mikor te nem lopsz, nem vezetsz ittasan stb? Nem kéne az se, ha a többség nem lenne szabályszegésre hajlamos.

2013. nov. 30. 22:53
 35/52 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert nektek jogotok van tönkrecs*szni az egészségeteket. De a miénket nem.
2013. nov. 30. 23:06
 36/52 anonim ***** válasza:
69%
nem csak az egészségünket, hanem a minimális komfortérzetünket se.
2013. nov. 30. 23:07
 37/52 anonim ***** válasza:
54%
Mert mocskos antidohányosok vannak hatalmon. De ez hamarosan változni fog és a dohányzás még a tantermekben is kötelező lesz!
2013. nov. 30. 23:20
 38/52 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Így Legyen :DDD

2013. nov. 30. 23:24
 39/52 A kérdező kommentje:
Amúgy a dohányzásnak mi köze a korfontérzéshez? XD
2013. nov. 30. 23:28
 40/52 anonim ***** válasza:

"A kocsis-gyársas hasonlattal az a probléma, hogy azok termelnek, előállítanak valamit, amire szükség van, míg a dohányos csak a saját élvezetére pöfékel."

És a dohányzó autógyárosok?

2013. dec. 1. 06:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!