Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyetértenél a halálbüntetés...

Egyetértenél a halálbüntetés bevezetésével Magyarországon?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 11:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Én hiszek a szigorú büntetések visszatartó erejében. Ha azt üzenjük a bűnözőknek, hogy nem baj ha ezt csinálod, luxusbörtön vár a tetteid után... Na ebből van elegem, és nem csak nekem. Valami radikális változás kell, mert az eddigi módszerek csődöt mondtak. Nem csökken a bűnelkövetések száma.
2013. júl. 13. 16:40
 32/51 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek benne, inkább abban hiszek hogy a börtönöket disznóól szintűvé kell szigorítani, hogy senki ne akarjon odamenni többé.
2013. júl. 13. 16:45
 33/51 A kérdező kommentje:
Utolsó: mint Dél-Amerikában, ott ez a helyzet. A börtön rosszabb, mint a halál azokban az országokban. De itt EU-konform börtön kell, nem szabad olyat, sajnos.
2013. júl. 13. 16:47
 34/51 anonim ***** válasza:
55%
Beteg állatok vagytok akik egyetértetek. Végezz ki egy embert a saját kezeddel. Többet kéne szabad levegőn lennetek
2013. júl. 13. 16:58
 35/51 anonim ***** válasza:

"Beteg állatok vagytok akik egyetértetek. Végezz ki egy embert a saját kezeddel. Többet kéne szabad levegőn lennetek"

Az a baj sajnos, hogy meg is tennék. Ők az ország dühös, gyilkos söpredéke.

2013. júl. 13. 16:59
 36/51 anonim ***** válasza:
Te meg beteg àllat vagy ha véded a bűnözőt. A hidegvérű gyerekgyilkos szàmomra nem ember, de védjed csak.
2013. júl. 13. 17:21
 37/51 anonim ***** válasza:
32%

"Te meg beteg àllat vagy ha véded a bűnözőt. A hidegvérű gyerekgyilkos szàmomra nem ember, de védjed csak."

Szerintem te vagy gyáva, féreg és gyilkos. Ölni az embernek nincs joga, még akkor sem, ha a másik ölt. Akkor nem vagy különb. A beteg állat az, aki olyat megölne, aki az Ő életét nem veszélyezteti. Nem érdekel engem a te lelki sérülésed, akkor sincsen jogod megölni egy másik embert. Hál Istennek Magyarországon ezzel a törvény is egyet ért.

2013. júl. 13. 17:25
 38/51 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor is ilyen toleráns lennél, ha ne adj' Isten a te családtagodat öli meg egy hidegvérű gyilkos, esetleg meg is erőszakolja előtte? Álszent vagy...
2013. júl. 13. 17:49
 39/51 anonim ***** válasza:

jaj, hagyjuk már, az ilyen liberálisoknak addig nagy a szájuk, amíg nem velük történnek meg a szörnyűségek.

én nem vagyok gyilkos, de lesz@rom, hogy ezt gondolod rólam, nekem is megvan ám a véleményem rólad. tudod mit, menj és ölelgesd, csókolgasd a gyerekgyilkost, hiszen EMBER, szüksége van a szeretetre. mint mondtam, számomra az ilyen nem ember, és nem saját kezűleg ölném meg, hanem jó lenne, ha erre lennének törvényes eszközök, hogy az ilyen szemetek eltakarodjanak az életből. betanult libsi sallang, hogy "nem oltjuk ki a másik ember életét, hiába gyilkos". különben amcsiban sem saját kézzel ölik meg a bűnözőket, hanem a villamosszék végez velük.

imádom, akik így sajnálják, és védik a bűnözőket. na mindegy, menjetek, szocializálódjatok továbbra is a barátok köztön, aztán sajnáljátok inkább berényi mikit.

2013. júl. 13. 18:07
 40/51 anonim ***** válasza:
47%
Egyetértenék a bevezetésével, hiszen a gyilkosok nagy része vagy már alapból életképtelen pszichopata, vagy egy olyan bűnöző, aki a sok drogtól már úgyis személyiségzavaros lett, és csak a dühös gyermeki énje gyilkol, de az elkövetett, bár nem bizonyított bűncselekményei miatt úgyis, még ha nem is kap, de már rég úgy 150-200 évet érdemelne. De az se megoldás, hogy lebukik gyilkossággal, kap x évet, jó magaviseletért meg leharmadolják neki, aztán kijön, és folytatja. Anyámnak volt 1 ilyen ismerőse, aki már így ölt meg 3 embert, ha valami baja volt a szomszéddal, lecsapta, azután kijött, és megint kicsinált valakit, aztán megint elvitték. Az igazi gyilkos valóban veszélyes a társadalomra, mert ameddig el nem követ ilyet, addig gondolja azt, hogy majd elgondolkodik és jól megbánja. Aki azt írja, hogy ne legyen halálbüntetés, az mind olyan ember, aki szörnyűnek tartja, hogy megölünk valakit, de szerintem kevésbé szörnyű, ha megölünk egy antiszoc. állatot, mint ha miatta 1-nél több normálisember hal meg. Kegyetlen dolog, én is azt mondom, de szerintem ez olyan szükséges rossz.
2013. júl. 13. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!