Egyetértenél a halálbüntetés bevezetésével Magyarországon?
"Beteg állatok vagytok akik egyetértetek. Végezz ki egy embert a saját kezeddel. Többet kéne szabad levegőn lennetek"
Az a baj sajnos, hogy meg is tennék. Ők az ország dühös, gyilkos söpredéke.
"Te meg beteg àllat vagy ha véded a bűnözőt. A hidegvérű gyerekgyilkos szàmomra nem ember, de védjed csak."
Szerintem te vagy gyáva, féreg és gyilkos. Ölni az embernek nincs joga, még akkor sem, ha a másik ölt. Akkor nem vagy különb. A beteg állat az, aki olyat megölne, aki az Ő életét nem veszélyezteti. Nem érdekel engem a te lelki sérülésed, akkor sincsen jogod megölni egy másik embert. Hál Istennek Magyarországon ezzel a törvény is egyet ért.
jaj, hagyjuk már, az ilyen liberálisoknak addig nagy a szájuk, amíg nem velük történnek meg a szörnyűségek.
én nem vagyok gyilkos, de lesz@rom, hogy ezt gondolod rólam, nekem is megvan ám a véleményem rólad. tudod mit, menj és ölelgesd, csókolgasd a gyerekgyilkost, hiszen EMBER, szüksége van a szeretetre. mint mondtam, számomra az ilyen nem ember, és nem saját kezűleg ölném meg, hanem jó lenne, ha erre lennének törvényes eszközök, hogy az ilyen szemetek eltakarodjanak az életből. betanult libsi sallang, hogy "nem oltjuk ki a másik ember életét, hiába gyilkos". különben amcsiban sem saját kézzel ölik meg a bűnözőket, hanem a villamosszék végez velük.
imádom, akik így sajnálják, és védik a bűnözőket. na mindegy, menjetek, szocializálódjatok továbbra is a barátok köztön, aztán sajnáljátok inkább berényi mikit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!