Ha most Magyarországon halálbüntetés lenne, akkor Rezesová mire számíthatna?
Miért járna ezért halálbüntetés? :-O Már ott bukik a dolog, hogy a puntos szabálytalanul előzött. Igen, sajnálom, igen a nő gyorsan hajtott, de autópályán számítani kell erre is. A 200 bár soknak hangzik, autópályán semmiség. Sajnos, vagy nem, ha én lakott területen kihajtok egy 200-al közeledő motoros elé, én akkor is hibás vagyok, hiszen nem adtam meg neki az elsőbbséget.
Ne értsd félre, marhára haragszom én is, kinyílik a bicska, de akkor mi van Bucikával? Ő legalább ennyire be volt stollozva, sőt még durvábban. Marha nagy szerencséje volt a sz@rházinak, hogy senkinek nem lett baja. Ugyanaz a felelőtlenség, ugyanolyan veszélyes a társadalomra, az egyik kap 5 hónapot, a másikat meg kivégezzük, csak mert Bucikának szerencséje volt, Eva-nak meg nem? Szerinted ez igazságos lenne?
Ha egyszer ne adj isten, 60-al találsz menni lakott területen (mert ez azért meg esik, valljuk be), és egy tégla kerítés mögül előgurul egy ikerbabakocsi, és te halálra gázolod a csecsemőket, akkor hogy fogsz vélekedni a dologról? Egy macska, vagy kutya, maximum bosszúság (nekem mondjuk nem, de ez én vagyok), de ha véletlenül embert gázolsz halálra, akkor vége az életednek. Ugyanaz a felelőtlenség, még is sokkal nagyobb büntetés. Igazságos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!