Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem fura hogy Magyarországon...

Thedani kérdése:

Nem fura hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, de egy nő annyiszor mehet abortuszra ahányszor csak akar?

Figyelt kérdés

Nincs ebben egy kis logikai bukfenc, hogy a tömeggyilkos bűnözőket embertelenség megölni, de egy ártatlant gond nélkül megölnek, nem is adnak neki esélyt élni? És hülyeség amit a nők mondanak hogy helyes döntés, meg hogy jobb neki is így mert nem tudnák rendesen felnevelni. Mindent meg lehet oldani, csak ez nekik egyszerűbb.

21\F V.D.

2009. nov. 18. 23:40
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
83%
Esetenként sajnos tényleg jobb döntés az abortusz. Inkább éljen egy ember teljes életet, mint kettő szenvedjen egész életében. Természetesen ez nem magyarázza azt az iszonyatos mennyidégű abortuszt, ami ma megy...
2009. nov. 18. 23:47
 2/57 bibi05 válasza:
23%

Teljesen egyetértek a kérdezővel. Én sem tudtam volna jobban leírni. De ha ma ez megy, akkor mi lesz 10, 20, 50 év múlva?

20/L

2009. nov. 18. 23:51
 3/57 anonim ***** válasza:
61%
az abortusz egy szar dolog, néhány esetben még megérthető, viszont ami gáz, hogy manapság fogamzásgátló helyett használják.
2009. nov. 19. 00:00
 4/57 anonim ***** válasza:
64%

Az nem tűnt fel, hogy ti is az ÉLETkorotokat írtátok a szövegeitek mellé, vagyis az élet szerintetek is a születés pillanatával kezdődik? Vagy ezentúl adjunk hozzá kilenc hónapot?

De mindegy is.

Csak annyit mondok, hogy ha a 18 éves húgotok megy haza a suliból, és egy nagydarab kopasz elkapja és megerőszakolja egy kapualjban, akkor magyarázzátok el neki, hogy azért megy tönkre az élete, mert az abortusz nagyon csúnya dolog...

2009. nov. 19. 00:03
 5/57 anonim ***** válasza:
5%

Ha 1 nőnek jó hogy ki"műtik" a gyereket és lelkileg birja akkor egészségrée... Ha meg 2 abortusz után még teherbe esik és meg is marad a gyerek akkor csinálja... 2 abortusz után már csak minden 8. együttlétből lehet gyerek.. 1 ab után pedig minden negyedikből.

24/L

2009. nov. 19. 00:08
 6/57 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés nem az volt gáz e az abortusz....

Egyértelmű h meg kell adni a jogot annak akit megerőszakoltak stb !

De itt most arról van szó h van aki már többször is volt abortuszon,és gondolom kedves nagyon okos, nem azért mert többször is megerőszakolták, hanem mert lesz*arja az egészet!

2009. nov. 19. 00:10
 7/57 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes amit az utolsó állít...

Nekem van egy ismerősöm aki kimerítette az összes lehetőséget (ahányszor egy nő abortuszra mehet) spirál mellett esett többször is teherbe. Mégis "összejött" neki egy egészséges gyerek, és nem a 120.-ik próbálkozás után. Szóval ez valahol sántít.

2009. nov. 19. 00:18
 8/57 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, nem ismertem senkit, akinek többször volt abortusza. Pláne azért nem, mert az abortusznak köztudottan az az egyik veszélye, hogy meddőséget okozhat. Az, amire ti céloztok, hogy egyesek "divatszerűen" járnak az abortuszra, ahogy az egyik hozzászóló írta "fogamzásgátlás helyett" egy elképesztő baromság. Aki ezt tényleg így gondolja, nézzen már meg egy videót az abortuszról a neten, és gondolkodjon el egy kicsit.

Hogy magáról a műtétről ne is beszéljünk:

"A leggondosabb orvosi beavatkozás ellenére is kialakulhatnak szövődmények. A lehetséges korai szövődmények: utóvérzés, gyulladás, perforáció azonban kezelhetők. Az esetlegesen kialakuló szövődmények idejében történő felismerését szolgálja a műtét után klinikánkon töltött megfigyelési idő. Perforáció esetén a műtétet végző orvos azonnal intézkedik a beteg továbbszállításáról a Klinikával szerződésben álló háttérkórház szülészeti és nőgyógyászati osztályára, amely az esetleges szövődmények ellátását biztosítja. A terhesség megszakítás során előforduló leggyakoribb szövődmény, a méhűri-, súlyosabb esetben ennek továbbterjedése esetén kismedencei gyulladás, peterész visszamaradás (retenció). A peterész visszamaradás és gyulladásos szövődmény jelei: elhúzódó vérzés, bűzös, véres hüvelyi folyás, alhasi fájdalom, hőemelkedés, esetleg láz."

2009. nov. 19. 00:23
 9/57 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon könnyű más f@szával a csalánt csapkodni...

Te könnyen ítélkezel : nem neked kell kihordanod 9 hónapon át egy terhességet!... Nem te hányod ki a beled 3 hónapon át!... Nem neked kell megszülnöd egy 3,5 kilós babát 12 órás vajúdással!... Nem neked lesz a fizetésed éveken át az éhbérre is kevés!... Nem neked kell aztán majd 20 éven át etetni, ruházni, iskoláztatni a gyereket!... Nem téged nem fognak majd sehova sem felvenni, mert kisgyereked van!... Nem te fogsz éjszakákat virrasztani a beteg gyerek mellett!... Nem neked kell mindenről lemondani, mert nem mehetsz szórakozni a haverjaiddal, vigyázni kell a kisgyerekre!... Nem te leszel, aki kiszolgáltatott a pasijának, aki naponta az orra alá dörgöli, hogy ő csak 20ezret hoz haza (=gyes), bezzeg a pasi tartja el!...

Mindezt azért, mert a természet úgy rendelkezett, hogy a nő hasában növekszik a kisbaba, nem a pasiéban?!

A pasik könnyedén tovább lépnek, ha terhes lesz a barátnőjük, oldja meg a "gondot" a nő!

Ha ő felelősen az abortusz mellett dönt, akkor egy "rohadt gyilkos"...

Ha merészeli megtartani, akkor az az első, hogy meggyanúsítják : nem is tőlük van a gyerek!... Ha mégis a DNS-vizsgálat bebizonyítja az apaságukat, akkor kezdődik a "macska-egér"-játék : hogyan-fizessek-havi-10ezret-és-hogyan-titkoljam-el-a-többi-pénzem nevű gyermektartásdíjas társasjáték... :-P

2009. nov. 19. 00:26
 10/57 anonim válasza:
81%

Sajnos tudatlan gyereklányok (és egyéb felelőtlen hölgyek) esnek kívánatlanul teherbe, akik még magukra sem tudtak vigyázni... Gyereknek gyereket? Persze értem én a lényeget, hogy erről a baba nem tehet.

És akkor itt vagyok én, 33 évesen, és egy éve nem esek teherbe, mert nincs elég hormonom, és mert a férjem spermája nem elég jó minőségű...

Ki érti ezt a világot?

2009. nov. 19. 00:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!