Nem fura hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, de egy nő annyiszor mehet abortuszra ahányszor csak akar?
Nincs ebben egy kis logikai bukfenc, hogy a tömeggyilkos bűnözőket embertelenség megölni, de egy ártatlant gond nélkül megölnek, nem is adnak neki esélyt élni? És hülyeség amit a nők mondanak hogy helyes döntés, meg hogy jobb neki is így mert nem tudnák rendesen felnevelni. Mindent meg lehet oldani, csak ez nekik egyszerűbb.
21\F V.D.
Az,hagyján,hogy annyiszor,akányszor akar,ráadásul a legtöbben ki sem fizetik!
Hát én annak nem végeztetném el,aki nem fizeti ki az ÖSSZES költségét,a harmadik abortusz után,meg kötelezően elkötettném az illetőt.Az már nem véletlen.
Kíváncsi lennék, hogy itt a hozzászólok között bárkinek is volt-e már abortusza.
Az abortusz nemcsak egy nő hülyesége, hanem társadalmi probléma, és leginkább a jelenlegi családi modellek hibája.
Ugyanis a szülők többsége ideje korán nem beszélnek a lányukkal - fiúkkal ezekről a dolgokról, a fogámzásgátlásról, stb-ről. Az interneten pedig annyi szemét van, hogy kétlem ez rendet rakna egy fiatal lány/fiú fejében.
Az viszont, hogy egy abortusz után hogyan történhet meg még egy és még egy, az más kérdés - azt gondolom, hogy emberek millió követik el ugyanazon hibákat több alkalommal is.
Egy embriót fel lehet ruházni emberi érzelmekkel, reakciókkal...stb. Ellenben azt gondolom, hogy egy nő sokkal jobban megszenvedi az abortuszt, egyrészt a nők nagyobb százaléka komoly pszichés állapotba kerül az abortusz döntése mellett, közben és utána akár élete végéig is. Amit nagyon fontos tudni, hogy egy teherbeesés két ember komoly munkája. Nemcsak a nőé - ellenben érdekes hogy mindig a nőnek kell kimondani az ítéletet a terhessége felett, mert más törvényileg nem teheti meg. Így maga a döntés súlya mindig is terhes nőt fogja nyomni.
Mi lehet még: szervi betegségek, elváltozások - későbbi szövődmények, melyek hatással lehetnek későbbi terhességekre.
Egy nő nagyon sokat kockáztat az abortusszal, de még többet a terhesség megtartásával, ugyanis:
- a 9 hónapot végig kell csinálni (ha valaki iskolába jár még, vagy nincs munkahelye, stb.)
- felnevelés
A megtartással is okozhatunk rosszat, vagy legyek olyan nyers mint az egyik hozzászóló, hogy "gyilkos" - ugyanis az én szüleim megnyomorították az életemet és szerintem van ilyen példa több is mo-n.
Én azt gondolom az ember akkor vállaljon gyereket, ha azt felnőtt koráig támogatni tudja mindenben.
Mert egy gyermek életre szól.
Az abortusz nehéz döntés, és csak a nőnek nehéz. És bárki aki ítélkezik ezen nők felett - kíváncsi vagyok mikor kerül hasonló helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!