Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem fura hogy Magyarországon...

Thedani kérdése:

Nem fura hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, de egy nő annyiszor mehet abortuszra ahányszor csak akar?

Figyelt kérdés

Nincs ebben egy kis logikai bukfenc, hogy a tömeggyilkos bűnözőket embertelenség megölni, de egy ártatlant gond nélkül megölnek, nem is adnak neki esélyt élni? És hülyeség amit a nők mondanak hogy helyes döntés, meg hogy jobb neki is így mert nem tudnák rendesen felnevelni. Mindent meg lehet oldani, csak ez nekik egyszerűbb.

21\F V.D.

2009. nov. 18. 23:40
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Egy gyerek mellet ott kell lenni lelkileg anyagilag életed végéig nem könnyű gyerek.
2009. nov. 19. 02:50
 22/57 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem jönn össze a saját gyerek fogadgyon örökbe. Tudom drva de jobb mint szenvedni és másokat elköldeni a francba. Nincs lehetelen csak tehetetlen.
2009. nov. 19. 02:53
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
Ez a fogyasztói társadalom fertője. A nők azzal magyarázkodnak, hogy "nehogy má' ne élhessem ki magam" és a többi fogyasztói társadalom nyomására kialakult mérhetetlen ostobaság.
2009. nov. 19. 06:41
 24/57 A kérdező kommentje:
Minden ezt mondja, hogy egy férfi nem tudja, hogy milyen nehéz ez, meg hogy a férfiak csak otthagyják a nőt és nem fizetnek gyerektartást. Ha valaki tényleg olyan marha jól dönt és ilyen szemét alakkal fekszik le, ami nem tudom miért van, akkor is még ott a család, anyu, apu, testvérek akik örömmel segítenek mindenben, legalábbis általában. És végképp nem értem ez a rámegy az életem dolgot, ha nehezen is élnem meg, akkor is megélnek és felnevelik azt a gyereket és végtére is ez az életünk célja, hogy tisztességes utódokat hozzunk létre. Csak a mai társadalomban lett célja az embereknek ez a bulizzak 35 éves koromig és költsem csak arra a pénzt drága cuccokra. Aztán meg lehet már meddők és sírnak hogy nincs gyerek. Én mondom jobb előbb mint soha, mert ha nehezen is megoldható és nem szívesen maradnák utód nélkül, mert ha meg is halok, legalább van valaki aki tovább él helyettem. Nem mondom én, hogy ha 19 évesen terhes lenne a barátnőm akkor nem fordulna meg az én fejemben is az abortusz, de megijedni az egy dolog, de olyat elkövetni amit egész életedben bánnál, az más. Az én anyukám 19 évesen szült engem és az ikertesómat és ez miatt is házasodtak össze és ez meg is látszott mert végül széthullott a családunk. De ha ma odamennék hogy mi lett volna ha elvetet abba bele sem merne gondolni, mert könnyebb lett volna akkor az biztos, de nem lenne 3 csodálatos gyereke, nem tudnám most feltenni ezt a kérdést. Szóval még mindig azt mondom hogy nincs mentség erre. Amúgy nem vagyok vallásos, csak mert általában a vallásosok ellenzik ezt :)
2009. nov. 19. 07:44
 25/57 anonim ***** válasza:
82%
egy nő nem egy másik már élő ember életéről dönt, hanem a sajátjáról... a magzat még nem ember, csak egy tudattalan sejthalmaz
2009. nov. 19. 08:07
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Oké abba igazad van hogy nem olyan életbevágó egy gyerek születése. És nem biztos hogy jó ez hogy a nők már annyira el vannak ilyesztve a gyerekszüléstől hogy sokan már egyáltalán soha nem is akarnak szülni. Fölösleges pánik keltés. Elvégre mi is felnőttünk pedig én anyám is 17 volt mikor teherbe esett velem. Viszont hogy az abortuszosoknak is igazat adjak fogadd örökbe a gyerekeiket és etesd őket neveld fel te nagyokos.
2009. nov. 19. 08:17
 27/57 anonim ***** válasza:
50%
Á tudod mit teljesen igazad van. Riogatják itt a nőket a nagyokosok hogy nehogy szülj nehogy teherbe ess mert vége a világnak meg haphaphap . Pedig egy gyerek jó dolog és mindenki képzelje el aki az abortusz mellett van azt is hogy ha az ő szülei akkor gumit húznak akkor most ő nem lenne itt. Egyépként én is mindig azt mondom ha valaki azon parázik neme véletlenül terhes hogy nemértem mi a franc baja van. Hisz nem ő lenne az első aki szül. De sajnos a legtöb nőnek már a sok süket dumától fóbiája van a gyerek gondolatától is. Pedig hát az az élet célja hogy utódokat nemzünk. Mimás értelme lenne az életnek.
2009. nov. 19. 08:22
 28/57 anonim ***** válasza:
0%

Az,hagyján,hogy annyiszor,akányszor akar,ráadásul a legtöbben ki sem fizetik!

Hát én annak nem végeztetném el,aki nem fizeti ki az ÖSSZES költségét,a harmadik abortusz után,meg kötelezően elkötettném az illetőt.Az már nem véletlen.

2009. nov. 19. 09:04
 29/57 anonim ***** válasza:
65%

Kíváncsi lennék, hogy itt a hozzászólok között bárkinek is volt-e már abortusza.

Az abortusz nemcsak egy nő hülyesége, hanem társadalmi probléma, és leginkább a jelenlegi családi modellek hibája.

Ugyanis a szülők többsége ideje korán nem beszélnek a lányukkal - fiúkkal ezekről a dolgokról, a fogámzásgátlásról, stb-ről. Az interneten pedig annyi szemét van, hogy kétlem ez rendet rakna egy fiatal lány/fiú fejében.

Az viszont, hogy egy abortusz után hogyan történhet meg még egy és még egy, az más kérdés - azt gondolom, hogy emberek millió követik el ugyanazon hibákat több alkalommal is.

Egy embriót fel lehet ruházni emberi érzelmekkel, reakciókkal...stb. Ellenben azt gondolom, hogy egy nő sokkal jobban megszenvedi az abortuszt, egyrészt a nők nagyobb százaléka komoly pszichés állapotba kerül az abortusz döntése mellett, közben és utána akár élete végéig is. Amit nagyon fontos tudni, hogy egy teherbeesés két ember komoly munkája. Nemcsak a nőé - ellenben érdekes hogy mindig a nőnek kell kimondani az ítéletet a terhessége felett, mert más törvényileg nem teheti meg. Így maga a döntés súlya mindig is terhes nőt fogja nyomni.

Mi lehet még: szervi betegségek, elváltozások - későbbi szövődmények, melyek hatással lehetnek későbbi terhességekre.

Egy nő nagyon sokat kockáztat az abortusszal, de még többet a terhesség megtartásával, ugyanis:

- a 9 hónapot végig kell csinálni (ha valaki iskolába jár még, vagy nincs munkahelye, stb.)

- felnevelés

A megtartással is okozhatunk rosszat, vagy legyek olyan nyers mint az egyik hozzászóló, hogy "gyilkos" - ugyanis az én szüleim megnyomorították az életemet és szerintem van ilyen példa több is mo-n.

Én azt gondolom az ember akkor vállaljon gyereket, ha azt felnőtt koráig támogatni tudja mindenben.

Mert egy gyermek életre szól.

Az abortusz nehéz döntés, és csak a nőnek nehéz. És bárki aki ítélkezik ezen nők felett - kíváncsi vagyok mikor kerül hasonló helyzetbe.

2009. nov. 29. 15:58
 30/57 anonim ***** válasza:
0%
15.58:Figyi ha olyan szörnyű az életed,miért nem abortálod magadat?Ja ,hogy mégis csak jobb élni?Tudod ezt gondolnák azok is,akiknek az anyja nem adott esélyt.
2009. nov. 29. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!