Tudtommal Magyarországon nagyon megy a "titkos ügynökösdi". Hogy lehetnék én is az?
Nemzetvédelmisek felé kellene kacsintgatnod, aminél csak az jobb, ha Ők keresnek meg. Ehhez persze valami közelebbi pályán érdemes kezdened. A honvédség sem rossz.
A „szerintem tökéletes lennék titkos ügynöknek” hozzáállás pedig az - egyébként is brutális- pszichológiai teszten tuti bukó.
Ne James Bondozzatok már XD én olyanban gondolkodtam mint pl a terrorelhárítás (pont krav magázok, ami ugye a terroristák hatástalanítására épülő harcművészet)
Amúgy a nyelvekről: francia, német jól megy és az angolt is tanulom már
Fogod magad, és jelentkezel a Zrínyire, vagy kapásból a célponthoz adod be az önéletrajzod.
Egyébként, nem akarlak piszkálni, tényleg nem, de alap, hogy ilyen dolgot az ember nem "reklámoz", és maga jár utána a lehetséges jelentkezési módoknak - azaz, ha kérdez is, célirányosan kérdez, pl. felhívja a Céget. Emellé még iszonyat sok irodalmat olvas pl. a személyiségtípusokról, meg katonai dolgokról. Ja, és nyitott szemmel jár a világban...
Szerintem el fogsz hasalni a pszichológián; tényleg nem érzed, hogy ez a munka nem csak egy munka. Itt nincs magánélet, nincs nyavalygás, hogy pl. fáradt vagy, a személyiséged háttérbe szorul már-már egészségtelen módon, és nincs sok szabadidőd (konkrétan gyerekcsinálás közben is kirángathatnak az ágyból, hogy esemény van, irány megoldani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!