Igazságtalanul megbüntettek mit tegyek? (Lent)
Figyelt kérdés
1997 óta rendelkezik édesanyám egy lakással én avygok az egyetlen egyedüli örökös. Nem vagyok oda bejelentve de tulajdoni lappal rendelkezünk. Eddig lehetett ott parkolni de nemrég kitettek egy táblát, hogy behajtani tilos kivéve ott lakók vessző engedéllyel. Tegnap felmentünk a lakásba pár dologért mire lementünk (5 perc) megbüntettek 30.000ftra. Voltunk a városgondokságon, közterület felügyeleten és azt mondták csak az ott lakcímkártyával rendelkezők kérhetnek engedélyt tehát én nem mehetek be a saját tulajdonomhoz. Sem költözni nem tudok sem lehordani cuccokat autómhoz. Beszéltünk ügyvéddel. rendőrrel azt mondták nem köthetik a tulajdonost ilyen engedélyhez. A városgondokságon váltig állítják, hogy jogász ezt biztos megnézte és ez így jogos. Én ezt nem fogom befizetni mert Na most mire ebből lesz vmi addigra én 3-4 hónapra svájba költözöm. Mir2013. jún. 6. 10:47
42/46 A kérdező kommentje:
Automatikusan átváltozik? Nem tudok átvenni semmit, megjelenni sehol. Nem adnak ki körözést?
2013. jún. 6. 15:58
43/46 tetro válasza:
Nem. Átváltják közmunkára, ha nem fizeted be. Ha nem mégy el aztán jelentkezni közmunkára sem, akkor rabosíthatnak. Akkor már körözést adnak ki.
44/46 A kérdező kommentje:
Hogyan jelentkezzek ha nem vagyok itthon október közepéig?
2013. jún. 6. 19:01
45/46 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a neten, hogy a közig bírságot nem lehet ledolgozni...
2013. jún. 6. 20:23
46/46 anonim válasza:
ne rinyálj már annyit,
láttad, hogy kell engedély, nem volt
fizesd ki és kész ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!