Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igazságtalanul megbüntettek...

Igazságtalanul megbüntettek mit tegyek? (Lent)

Figyelt kérdés
1997 óta rendelkezik édesanyám egy lakással én avygok az egyetlen egyedüli örökös. Nem vagyok oda bejelentve de tulajdoni lappal rendelkezünk. Eddig lehetett ott parkolni de nemrég kitettek egy táblát, hogy behajtani tilos kivéve ott lakók vessző engedéllyel. Tegnap felmentünk a lakásba pár dologért mire lementünk (5 perc) megbüntettek 30.000ftra. Voltunk a városgondokságon, közterület felügyeleten és azt mondták csak az ott lakcímkártyával rendelkezők kérhetnek engedélyt tehát én nem mehetek be a saját tulajdonomhoz. Sem költözni nem tudok sem lehordani cuccokat autómhoz. Beszéltünk ügyvéddel. rendőrrel azt mondták nem köthetik a tulajdonost ilyen engedélyhez. A városgondokságon váltig állítják, hogy jogász ezt biztos megnézte és ez így jogos. Én ezt nem fogom befizetni mert Na most mire ebből lesz vmi addigra én 3-4 hónapra svájba költözöm. Mir
2013. jún. 6. 10:47
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
A tábla alatt vesszővel van tehát felsorolás. Nem jól értelmezed a táblát. Tehát a lakók és az engedéllyel rendelkezők mehetnek be.
2013. jún. 6. 12:58
 22/46 A kérdező kommentje:
OLyan értesítést vártam volna, hogy jelentsem be magam oda. Nem egy kétértelmű táblát.
2013. jún. 6. 13:02
 23/46 anonim ***** válasza:
90%
De azt írtad, hogy se nem laksz ott, se engedélyed nincs. Akkor viszont teljesen jogos a büntetés.
2013. jún. 6. 13:05
 24/46 tetro ***** válasza:
Nincs ilyen értesítés. Ahogy olyan értesítés sincs, hogy épp 200zal hajtasz a városban ne tedd. Vagy olyan sincs, hogy add le időben az adóbevallásod. Vagy hogy ne lopj az üzletben. Ezeket vagy tudod vagy nem. Ha nem tudod megbüntetnek.
2013. jún. 6. 13:07
 25/46 Cartman3030 válasza:
29%
Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nem a kérdezőnek van igaza. A lakókkal és a tulajdonosokkal aláíratják de vele nem. Milyen alapon nem lehetne ott lakó mikor tulajdona van ott? Fizeti az összes önkormányzati dolgot stb. És kitiltják onnan? Ha eladja a tulajdonát elöszzör be kell magát oda jelenteni, hogy lehozhassa az autójába a dolgait? Vicc!!! És ezt még támogatják is? Úristen! Hol élünk?
2013. jún. 6. 13:07
 26/46 kovpet ***** válasza:
57%

"A tábla alatt vesszővel van tehát felsorolás."

Végülis felsorolás. Felsorolják, hogy mi kell a behajtáshoz... :)

Amire te gondolsz az az lenne:

"kivéve itt lakók VAGY engedéllyel"

2013. jún. 6. 13:10
 27/46 A kérdező kommentje:
Egy öregember nyüge volt, hogy ott ingyen parkoltak. Ez még jogos is. Na de ne a tulajdonosokat tíltsák ki onnan! Megint beszéltem ügyvéddel azt mondta tulajdonosokat nem kötelezhetik engedélyhez.
2013. jún. 6. 13:12
 28/46 tetro ***** válasza:
Hülyeséget mond az ügyvéd... Bárkit kötelezhetnek engedélyhez közúton...
2013. jún. 6. 13:13
 29/46 tetro ***** válasza:
56%
A Váci utcában is lakik egy csomó ember. Hányan hajthatnak be vajon autóval?
2013. jún. 6. 13:14
 30/46 A kérdező kommentje:
Jó legyen a hivatalnak igaza. Megjövök kb október hogyan lehet addigra ezt közmunkává átváltoztatni? Vagy letöltendőre?
2013. jún. 6. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!