Szabálysértést követtem el közúton, ezért megbűntettek. Szeretném leülni csak nem tudom hogy ilyenkor milyen börtönbe kéne letöltenem?
Figyelt kérdés
Az érdekelne h van e valakinek ilyenben tapasztalata, hogy a kerületi fogdán kellene letöltenem vagy renedes börtönbe vinnének-e?? (pár napról lenne szó)2012. aug. 24. 12:48
1/6 anonim válasza:
Biztosan nem fogdán kell tölteni. Ezt azért gondold át. A szabálysértést gyakorlatilag sehol sem tartják számon, de ha börtönbe kerülsz, az a későbbiekben belekerül az erkölcsi bizonyítványodba.
2/6 anonim válasza:
A szabálysértés semmilyen formában nem kerül be az erkölcsibe.
Azt hiszem fogházban lehet leülni.
3/6 anonim válasza:
még egyszerűbb megoldás ha átváltod közmunkára (április 15 től lehetséges) amit jóesetben lepapíroznak neked a munkaügyi központban :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok közmunkázni :S inkább tartson el az állam.
2012. aug. 24. 15:05
5/6 anonim válasza:
Én nem vállalnám a helyedben a börtönt, mert az ilyen mentalitásúakat könnyen olyan körletbe teszik, ahol megtanulja az illető hol lakik a magyarok Istene!
6/6 anonim válasza:
Milyen wmberek vannak, te jo Isten. ..."inkább tartson el az állam". Ember nem esik le, hogy te voltal szabálytalan? Miert kaptad ezt a büntetést ez mar nem jut el az agyadig, ugye? Ennek az a rendes modja hogy bemesz a postara es kifizeted, nem az, hogy meg azt mondod, hogy teged inkabb tartsanak el, mekkora egy idiota vagy, de tudod mit remélem bementel a börtönbe es eltartott az allam par napig, ráadásul a wc-n se kell erolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!