Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igazságtalanul megbüntettek...

Igazságtalanul megbüntettek mit tegyek? (Lent)

Figyelt kérdés
1997 óta rendelkezik édesanyám egy lakással én avygok az egyetlen egyedüli örökös. Nem vagyok oda bejelentve de tulajdoni lappal rendelkezünk. Eddig lehetett ott parkolni de nemrég kitettek egy táblát, hogy behajtani tilos kivéve ott lakók vessző engedéllyel. Tegnap felmentünk a lakásba pár dologért mire lementünk (5 perc) megbüntettek 30.000ftra. Voltunk a városgondokságon, közterület felügyeleten és azt mondták csak az ott lakcímkártyával rendelkezők kérhetnek engedélyt tehát én nem mehetek be a saját tulajdonomhoz. Sem költözni nem tudok sem lehordani cuccokat autómhoz. Beszéltünk ügyvéddel. rendőrrel azt mondták nem köthetik a tulajdonost ilyen engedélyhez. A városgondokságon váltig állítják, hogy jogász ezt biztos megnézte és ez így jogos. Én ezt nem fogom befizetni mert Na most mire ebből lesz vmi addigra én 3-4 hónapra svájba költözöm. Mir
2013. jún. 6. 10:47
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Gondolom a váci utcára lehet kérni egyszeri behajtási engedélyt költözésre, áruszállításra stb. Ide még azt sem.
2013. jún. 6. 13:20
 32/46 kovpet ***** válasza:
Valahogy biztos lehet kérni egy egyszeri behajtási engedélyt pl költözéshez.
2013. jún. 6. 13:41
 33/46 tetro ***** válasza:
azt a te utcádra is lehet kérni, ez biztos
2013. jún. 6. 13:55
 34/46 A kérdező kommentje:
Nem lehet kérni megmondták a városgondnokságon. Mondták az öregnek anno úgy gondolják meg ha ezt aláírják akkor senki. Azóta az öreg meghalt. Érdekes velünk nem íratták alá.
2013. jún. 6. 14:25
 35/46 tetro ***** válasza:
Kedves, erre törvény van. Ráadásul én ezzel foglalkozom. Hidd el, behajtási engedélyt szinte mindenhová adnak. Csak idő és pénz kérdése. A ti kis utcátokba valószínűleg egyikből se kéne sok egy engedélyhez.
2013. jún. 6. 14:28
 36/46 A kérdező kommentje:
Kategórikusan kijelentették, hogy nem. Azt mondják jogásszal utánanéztek és ez így van. Amúgy nem is utcáról van szó hanem a házhoz tartozó parkolóról.
2013. jún. 6. 15:05
 37/46 A kérdező kommentje:
De a saját házam parkolójába, hogy nem állhatok be...érdekes
2013. jún. 6. 15:06
 38/46 A kérdező kommentje:
Lehet ezért támadtak így le itt? Az utca fizetős. Ez a ház előtti parkoló ami nem. Ami úgy gondolom tulajdonosként nekem is jár.
2013. jún. 6. 15:08
 39/46 tetro ***** válasza:
Lakóként jár, nem tulajdonosként. De nem magyarázom tovább. Felesleges.
2013. jún. 6. 15:10
 40/46 A kérdező kommentje:
Beszéltem a jegyzővel. Azt mondták írjam le. Vigyem be. És megnézik mit lehet vele kezdeni. Azt még senki nem mondta meg, hogy lesz ebből letöltendő, vagy közmunka ha 3-4 hónapig semmit nem tudok intézni....
2013. jún. 6. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!