Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A holokauszt tagadási törvény...

A holokauszt tagadási törvény arra is kötelez, hogy elhiggyük?

Figyelt kérdés

Eröltetem én magamba, de olyan mintha mikor Krisnába kötelező hinni.

Vagy a törvény erősebb mint a hittérítők?

2013. ápr. 2. 22:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy erről mik a vélemények.

2013. ápr. 3. 00:33
 22/34 anonim ***** válasza:
50%

"Akkor áruld el miért gyártott az IG Farben kristályos cianid gázt ami a hőtől és a nedvességtől szabadul fel?Miért gyártott rengeteget és miért a lágerekbe szállították őket? (vegyész vagyok)"

Bolhák, poloskák és tetvek irtásához.

"És miért voltak krematóriumok? És miért füstölt a kéményük miután foglyok érkeztek?"

A krematórium azért kellett, hogy elégessék a halottakat így megelőzve a betegségeket. Már megint azzal jössz, hogy meghalni csakis gázkamrában lehet, máshogy nem. Amúgy a krematóriumkémények nem füstölnek.

"És hová lett sokmillió ember akiket a hozzátartozójuk hiába várt? Nem katonák, nők és gyerekek! Ezekről nem tudtak az emberek akik közül elvitték őket?"

Honnan tudod, hogy sokmillió ember tűnt el és nem mondjuk 500-700 ezer? Mondtam már, hogy belehaltak a járványokba, éhezésbe és a munkába.

2013. ápr. 3. 00:37
 23/34 anonim ***** válasza:
A kurucinfo az a tárgyilagosság igazság maga! Én először néztem egy ember? De egy!
2013. ápr. 3. 00:40
 24/34 anonim ***** válasza:

"Bolhák, poloskák és tetvek irtásához."

Azért írtam oda hogy vegyész a szakmám mert nem tuod mekkora marhaságot írtál hisz nem értesz a kémiához, biokémiához!A Zyklon-B alkalmatlan még patkányírtásra is mert szükséges hozzá a 36 fokos levegő és páratartalom.

2013. ápr. 3. 00:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Röhögném, ha az derülne ki, hogy titkon kiküldték őket a frontra, és ott hősi halottak lettek, de a rossz oldalon, akikről ma mem illik megemlékezni.
2013. ápr. 3. 00:47
 26/34 anonim ***** válasza:

"Azért írtam oda hogy vegyész a szakmám mert nem tuod mekkora marhaságot írtál hisz nem értesz a kémiához, biokémiához!A Zyklon-B alkalmatlan még patkányírtásra is mert szükséges hozzá a 36 fokos levegő és páratartalom."

"A Zyklon–B (néha Zyklon B[1] vagy Cyclon B alakban) egy cianidalapú rovarölő készítmény..." Wikipédia

Itt vagy nagy vegyész.

2013. ápr. 3. 00:51
 27/34 anonim ***** válasza:
És 26 Celsius a forráspontja, nem 36.
2013. ápr. 3. 00:53
 28/34 anonim ***** válasza:

"titkon kiküldték őket a frontra"

Hedvig néni 25éves volt szülei 55 év felettiek nagyszülei 75 év felett, persze hogy a fronton voltak!!!!Igaz hogy az ötből 3 nő volt de ez nem zavar!!Kár hogy Treblinka nem a fronton volt!

2013. ápr. 3. 00:55
 29/34 anonim ***** válasza:

"És 26 Celsius a forráspontja, nem 36."

A tiszta HCN-nek!!!!!!!!!! tudod az mi? Tudod ez olyan mint a nitroglicerin meg a dinamit!!! Nem ugyanaz!! Én nem a vikipédiából tanultam a kémiát!!

2013. ápr. 3. 00:59
 30/34 A kérdező kommentje:

Az oroszoknál is katonák lettek a nők is.

Háborúban az életkor sem számít.

Érdekes, jelenleg is vannak női katonák, pedig háború sincs.

Szóval a nem és életkor nem érv :(

2013. ápr. 3. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!