A holokauszt tagadási törvény arra is kötelez, hogy elhiggyük?
Eröltetem én magamba, de olyan mintha mikor Krisnába kötelező hinni.
Vagy a törvény erősebb mint a hittérítők?
"Akkor áruld el miért gyártott az IG Farben kristályos cianid gázt ami a hőtől és a nedvességtől szabadul fel?Miért gyártott rengeteget és miért a lágerekbe szállították őket? (vegyész vagyok)"
Bolhák, poloskák és tetvek irtásához.
"És miért voltak krematóriumok? És miért füstölt a kéményük miután foglyok érkeztek?"
A krematórium azért kellett, hogy elégessék a halottakat így megelőzve a betegségeket. Már megint azzal jössz, hogy meghalni csakis gázkamrában lehet, máshogy nem. Amúgy a krematóriumkémények nem füstölnek.
"És hová lett sokmillió ember akiket a hozzátartozójuk hiába várt? Nem katonák, nők és gyerekek! Ezekről nem tudtak az emberek akik közül elvitték őket?"
Honnan tudod, hogy sokmillió ember tűnt el és nem mondjuk 500-700 ezer? Mondtam már, hogy belehaltak a járványokba, éhezésbe és a munkába.
"Bolhák, poloskák és tetvek irtásához."
Azért írtam oda hogy vegyész a szakmám mert nem tuod mekkora marhaságot írtál hisz nem értesz a kémiához, biokémiához!A Zyklon-B alkalmatlan még patkányírtásra is mert szükséges hozzá a 36 fokos levegő és páratartalom.
"Azért írtam oda hogy vegyész a szakmám mert nem tuod mekkora marhaságot írtál hisz nem értesz a kémiához, biokémiához!A Zyklon-B alkalmatlan még patkányírtásra is mert szükséges hozzá a 36 fokos levegő és páratartalom."
"A Zyklon–B (néha Zyklon B[1] vagy Cyclon B alakban) egy cianidalapú rovarölő készítmény..." Wikipédia
Itt vagy nagy vegyész.
"titkon kiküldték őket a frontra"
Hedvig néni 25éves volt szülei 55 év felettiek nagyszülei 75 év felett, persze hogy a fronton voltak!!!!Igaz hogy az ötből 3 nő volt de ez nem zavar!!Kár hogy Treblinka nem a fronton volt!
"És 26 Celsius a forráspontja, nem 36."
A tiszta HCN-nek!!!!!!!!!! tudod az mi? Tudod ez olyan mint a nitroglicerin meg a dinamit!!! Nem ugyanaz!! Én nem a vikipédiából tanultam a kémiát!!
Az oroszoknál is katonák lettek a nők is.
Háborúban az életkor sem számít.
Érdekes, jelenleg is vannak női katonák, pedig háború sincs.
Szóval a nem és életkor nem érv :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!