A holokauszt tagadási törvény arra is kötelez, hogy elhiggyük?
Eröltetem én magamba, de olyan mintha mikor Krisnába kötelező hinni.
Vagy a törvény erősebb mint a hittérítők?
Talán kevesebb lenne a holokauszt tagadó, ha nyíltan meg lehetne beszélni a történteket. Aki kételkedik az aktuális dogmákban már az megkapja az antiszemita bélyeget.
Olvastam több cikket, ahol a hivatalos számokat és tényeket alapul véve matematikai, számításokat végeztek műszaki szakemberek.
Érdekes módon valami mindig hibázik a számokkal, de egyetlen történész sincs aki megmutatná hol a hiba a számításban. Aki számol az antiszemita és kész.
Nem figyeltél a példámra. Az iskolában azt kell tanítani, amit a tanterv mond. Ha fizikatanár vagy, akkor úgy kell megtanítanod a termodinamika II. főtételét, ahogy a tantervben és tankönyvekben benne van. A Holokauszt ugyanígy működik, csak többen pattognak miatta, ezért külön törvényt kellett rá hozni. Ahogy a fizikatanár sem perelhet, mert ő márpedig azt akarta tanítani, hogy... , úgy a történelemtanár sem perelhet, csak mert ő azt úgy akarta tanítani, hogy...
Nem a tanár döntése, hogy mit tanítson. És még egyszer. Anarchia=mindenki azt csinál, amit akar, és NEM UGYAN AZ mint a demokrácia vagy liberalizmus, amik szintén egymástól különböző fogalmak. Ha anarchista államban élnénk, taníthatná a tanár, hogy a holokausztot csak Chuck Norris vizeletének amőbái találták ki és kezdték el viccből terjeszteni. Így meg azt tanítja, amit kell.
Nekem az lenne a logikus, hogy a törvény kihirdetésével egyidejúleg törölték volna a történelem tantervekből.
Mivel törvény lett, majd megtanulják a jogi egyetemen a jogi pályára készülők.
Az átlagpolgárnak csak betartani kell a törvényeket, nem megtanulni.
"egyidejúleg törölték volna a történelem tantervekből."
Ezen az alapon a magyar honfoglalást is ki kellene törölni hiszen mind a kettő biztosan megtörtént.
Ideje lenne már végre felfogni, hogy a holokausztot kutatni kívánó egyének nem azt tagadják, hogy rengeteg ember halt meg, hanem azt, hogy annyian nem haltak meg, amennyit állítanak és nem voltak tervszerű, gázkamrával végrehajtott gyilkolások.
Most attól függetlenül, hogy nem mészárolgatták gázzal a zsidókat ezekben a táborokban, még egész nyugodtan meghalhatott rengeteg ember éhínségtől, betegségektől és a túlmunkától. Ezt senki nem tagadta.
Még gimnazista koromban elmentünk az osztállyal egy ilyen vándor-marhavagonba berendezett kiállításra és ott mesélt az üzemeltető nő egy történetet, hogy a zsidóktól elvették a csecsemőket a leszállás után, az SS tisztek feldobálták őket a levegőbe és célba lőttek velük. Utána a zsidók bementek a tábor területére és amikor meglátták, hogy milyen szépen nyírt sövények vannak és milyen zöld minden, akkor egyből megnyugodtak és a gaz náciknak sikerült elrejteniük előlük, hogy ez egy megsemmisítőtábor.
Namármost, ha leszállás után lemészárolják a csecsemőket, akkor az emberek nem kezdik el hinni pusztán a gondozott gyep láttán, hogy itt minden rendben van. Legalábbis a normális emberek.
"nem mészárolgatták gázzal a zsidókat ezekben a táborokban"
Akkor áruld el miért gyártott az IG Farben kristályos cianid gázt ami a hőtől és a nedvességtől szabadul fel?Miért gyártott rengeteget és miért a lágerekbe szállították őket? (vegyész vagyok)És miért voltak krematóriumok? És miért füstölt a kéményük miután foglyok érkeztek? És hová lett sokmillió ember akiket a hozzátartozójuk hiába várt? Nem katonák, nők és gyerekek! Ezekről nem tudtak az emberek akik közül elvitték őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!