A holokauszt tagadási törvény arra is kötelez, hogy elhiggyük?
Eröltetem én magamba, de olyan mintha mikor Krisnába kötelező hinni.
Vagy a törvény erősebb mint a hittérítők?
Ez a törvény egy baromság.
Csak ellenségeket gyárt.
Sokakat érdekel hogy a nagy liberalizmusban , szólásszabadságban miért létezik egy ilyen törvény.
Hisz miért kételkednénk a Holokausztban?
Akkor meg minek kell rá ilyen erőszakos törvény?
Nem, sőt tagadni is szabad, csak nem nyilvános rendezvényeken, tanórákon stb.
A ti nagy szólásszabadság hülyeségetekre meg már néhány kérdéssel lejjebb válaszoltam, nem fogok még egyszer.
És aki nem hiszi el, az mehet történelemtanárnak?
( Furcsán venné ki magát, ha minden mondatát úgy kezdené, hogy "Állítólag ..." )
"Eröltetem én magamba, de olyan mintha mikor Krisnába kötelező hinni"
És azt honnan veszed hogy nem volt?Elvégre te már éltél akkor? És tudod mi volt? Mert én megéltem a gyalázatos fasiszta hatalmat.A ház ahol laktunk a tulajdonosát elvitték lágerbe csak azért mert zsidó volt. Hedvig néni egy csodálatos végtelenül rendes ember volt!És ő még örülhetett mert a családból (öten voltak)ő egyedül visszajött a többiek nem.Jól értetted? Ötből egy jött vissza!
Nem kötelez arra senki, hogy elhidd.
De sajnos ettől függetlenül is meghalt nagyon sok ember, ha elhiszed, ha nem. (Szerencsés vagy, hogy ha a te családodban nem volt áldozat.)
De, ha a történelemtanárság nem mindenkinek igazi választás ezen törvény miatt,
Akkor kártérítést járhat a lehetőségek korlátozása miatt?
Érdemes volna egy neonáci érzelmű fiatalnak egy próbapert indítani az állam ellen.
"De sajnos ettől függetlenül is meghalt nagyon sok ember, ha elhiszed, ha nem. "
Azt senki nem is tagadta, hogy meghalt nagyon sok ember. Most marhaságot beszéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!