Albérlőink ki nem fizetett gázszámláit saját pénzünkből rendeztük, mert adósságkezelőhöz került az ügy, ma rendkívűl gorombán hívtak, hogy túl homályos a fax a csekkről és én hazudok, bármilyen hangnemben beszélhetnek?
Sajnos a számlákat nem irattuk az albérlők nevére és minket vesznek elő az ő elmaradt számláik miatt(oda szoktuk adni nekik,de nem fizették be),én amint megérkezett a papir,hogy az adósságkezelőhöz került az albérlők által lakott hát gázszámlája én hívtam az adósságkezelőt,hogy egyeztessek ,hogy mi a probléma ,jeleztem,hogy a férjem Németországban dolgozik,majd amikor hazaérkezett a férjem pár napra azonnal be is ment a gázszolgáltatóhoz és még aznap be is fizette a csekket,múlt hónap 19.-én.
Azóta többször hívtak az adósságkezelőtől,először akkor amikor éppen meghalt a nagypapám előtte éjszaka és a temetést intéztük,minősíthetetlen,undorító hangnemben közölték,hogy őket nem érdekli,hogy mi a családi problémám,most azonnal faxoljam a csekket,akkor egy emailt küldtem benne a lefényképezett csekkel.
Majd pár nap múlva újra hívtak,hogy azonnal faxoljam a csekket,a hugommal volt egy közös napunk,ami több éve nem volt előtte ,mindketten 3 műszakban dolgozunk,de otthagytam a hugomat és kutyafuttában rohantam a postára,hogy 860 forintért faxoljam a befizetett csekket.
Ma látom ismét hívtak,visszahívtam őket ,rendkívűl ideges ,agresszív férfi vette fel,majd közölte velem,hogy homályos a csekk és csak egyszer hajlandó elmondani,hogy azonnal faxoljak,mert annyira értetlen vagyok,hogy neki nincsen ideje rám,azért volt ilyen ellenséges ,mert mertem kérdezni,hogy nem vihetném be akkor valahová személyesen a csekket,ne faxolgassam már 860 forintért a postáról megint,ha úgyis homályos lett.
Porig vagyok alázva ...ahogy énvelem beszéltek!!!
Mindegy most már, nem szemrehányásként írta egyikünk sem szerintem.
A lényeg, hogy fogd magad és menj be. A behajtó cég nevét biztosan tudod, még ha az illetőét nem is. Szerintem tudják, hogy ki foglalkozik az ügyeddel és visszakeresik.
Köszönöm mindenkinek,rettenetesen éreztem magam a történtek után,most már jobb,sokat számított a segítő
szándékotok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!