Saját lakás a 8. kerben vagy albérlet?
A nagyapám íratott rám, meg a tesómra egy garzonlakást, de a tesóm kiköltözött külföldre, én eddig otthon laktam, de már elegem van, mert a szüleim mindenbe beleszólnak, pedig dolgozó 21 éves fiú vagyok..
Viszont a lakás a 8.kerületben van és nem rajongom a romákért, a környéken viszont sok van..az előnye, hogy a közlekedés jó, mert minden hamar megközelíthető és mivel az 5.kerben dolgozom, nem kéne sokat utazni a munkahelyre és nem kéne korán kelni. A ház is csendes és élhetnék egyedül, az jönne, aki akar. De mivel rossz híre van, lehet, hogy mindenki viszolyogna, hogy átjöjjön.
Másik opció az albérlet a belvárosban, ami drága és mivel lakótárs kéne, hozzá kéne alkalmazkodni és nem is nagyon tudnék félretenni. Melyiket válasszam, ha mindenképp el akarok költözni itthonról?
Ha csak nem a budai hegyekben laksz budapesten,akkor mindenhol ott vannak a csövesek,meg egyéb alakok...nemcsak c*gányok....
Minden utca végén,közepén,elején.Van olyan utca minden kerületben,aminek az eleje újépítésű szép házakból áll a vége pedig már putri.
Plusz eleve ha felszállsz a tömegközlekedésre,vagy mész aluljáróba tele van minden sz/r emberekkel...
Én laktam a 8ker szélén kőbányán,és nem volt gáz...
Belvárosba a fura emberek mellé még rengeteg kutyaszar is van :D jól gondold meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!