Saját lakás a 8. kerben vagy albérlet?
A nagyapám íratott rám, meg a tesómra egy garzonlakást, de a tesóm kiköltözött külföldre, én eddig otthon laktam, de már elegem van, mert a szüleim mindenbe beleszólnak, pedig dolgozó 21 éves fiú vagyok..
Viszont a lakás a 8.kerületben van és nem rajongom a romákért, a környéken viszont sok van..az előnye, hogy a közlekedés jó, mert minden hamar megközelíthető és mivel az 5.kerben dolgozom, nem kéne sokat utazni a munkahelyre és nem kéne korán kelni. A ház is csendes és élhetnék egyedül, az jönne, aki akar. De mivel rossz híre van, lehet, hogy mindenki viszolyogna, hogy átjöjjön.
Másik opció az albérlet a belvárosban, ami drága és mivel lakótárs kéne, hozzá kéne alkalmazkodni és nem is nagyon tudnék félretenni. Melyiket válasszam, ha mindenképp el akarok költözni itthonról?
"szóval hiába néz ki jól belülről, az ismerőseim tuti leszólnák a környék miatt, én meg nem akarom hogy lúzernek nézzenek..:S"
Azt az elkényeztetett mocskos mindenit. Szegény nagyapád ha ezt tudná. Biztos teljesen jó szívvel íratta a nevetekre, és ez egy használható lakás (ergo nem a világ végén van, Te is Pesten dolgozol).
Nyavalygás helyett esetleg örülni kéne a szerencsédnek, de tudom hogy úgyse fog menni.
Szia!
Sokan örülnének egy saját lakásnak,vagy ha örökölnének egyet.Most neked tényleg az számít,hogy mások lúzernak tartanának azért,mert a VIII. kerületben laknál?! Sz*rni rájuk!
Párom fél éve Budapesten él a munkája miatt,szintén a VIII. kerületben,ha kilép az utcára,(Teleki tér;Népszínház utca),hadd ne mondjam,milyen látvány fogadja...de örül, hogy van hol laknia viszonylag jutányos áron.És senkit nem érdekel(pláne nem ítélik meg az alapján),hogy hanyadik kerületben él!
Szerintem válaszd a lakást (a Corvin felé annyira nem mondanám vacaknak a környéket),és így talán tudsz félretenni is,a hangulatod is,a Dankó utcát láttad már???oda nappal se mennék egyedül) jobb lesz;ha nem zargatnak,és nem kell senkihez alkalmazkodnod,utolsósorban nem kell egy rahedli pénzt albérletre kipengetned.
Kívánom,hogy meg tudd hozni a számdora helyes döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!