Megtagadhatom a kiszolgálást valakitől azért, mert tudom, hogy jobbikos?
Nem származás, vallás, szexuális orientáció vagy bármely más alapján, amiről nem tehet, hanem azok miatt az "elvek" miatt, amivel azonosul.
Egy fradista törzshelyen is gondolom simán kidobhatnak egy talpig újpesti színekbe öltözött muksót, hogy rossz helyen jár.
Ilyet tehetek törvényesen?
És ha nem hajlandó önként távozni, akkor erővel is kidobhatom (ha szükséges, mert másképp nem megy: kirugdoshatom / kihajíthatom az utcára)?
Valóban, az idézet nem pontos, sajnos én ebben a formájában találtam meg. A másik vers azonban pontos, fel is keresheted (milyen érdekes, hogy arra nem reagáltál, vajh miért?!).
De azért egy jó anyázást be tudtál vágni.
Na?? Azon, amibe nem tudsz belekötni, "átugrod". Dicséretes.
"A másik idézet is érdekes a zsidó árulókról, amit szintén előszeretettel terjesztesz itt, és láthatóan idézetként nyomatod - forrásmegjelölés nélkül.
Szóval én magam kerestem utána a neten, google keresőbe beírva a szöveget, és mit találtam: a jó büdös semmit. Annyit, hogy te ezzel már korábban is házaltál, de semmi más forrást."
- Végülis csak mindjárt az első találat a google-ben, de sebaj (forrásokkal megjelölve):
Vedd ajándékul.
-------
U.i.:
Kettőnk közül úgy tűnik, nem én vagyok a gerinctelen és hazug...
Kérdező!
Hova lettek a válaszaid amit teganp, és azelőtt írtál "cáfolatul"? Úgy néz ki valaki töröltette! Szerinted miért? Ki lehetett az a gyáva senki aki törölte ezt az okfejtésedet?
Azonnal induljon be a gépezet az összeesküvésekről.
Ha már itt tartunk, miért vannak lenullázva a válaszaim, még ott is, ahol csak idézek?:)
És miért van a napokban mindenhol lenullázva a válaszom, olyan kérdéseknél is, ahol senki mást nem pontoztak?
A kis pirospacsizók mással nem tudnak felelni sértettségükben...?
Hát így nem sok értelmes van a dolognak, hogy amikor lebuktatnak, hogy hazudsz, azt rögtön törölteted, hogy ne látszódjon, hogyan írod át Petőfi és Vörös Antal szövegeit...
Az eredeti kérdésemre legalább választ kaptam, patria meg csak ugyanaz hozta, amit mindig, ez nem újdonság
Eszedbe sem jut, hogy eseteg azérr törték, mert aképp írtál, ugye? Ez jellemző: elképzelhetetlen, hogy bármiben is felelősnek érezzétek magatokat, mindig csak összeesküvések áldozatai vagytok.
Megjegyzem, azokkal együtt az én kommentjeim is törölve lettek, szóval megnyugodhatsz.
Egyébként légy hálás inkább a törlések miatt, olyankor esett meg, amikor már kezdett épp kellemetlenné válni számodra a helyzet, mert nem tudtál hova kitérni a felsorakoztatott érveim és okfejtéseim elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!