Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtagadhatom a kiszolgálást...

Megtagadhatom a kiszolgálást valakitől azért, mert tudom, hogy jobbikos?

Figyelt kérdés

Nem származás, vallás, szexuális orientáció vagy bármely más alapján, amiről nem tehet, hanem azok miatt az "elvek" miatt, amivel azonosul.

Egy fradista törzshelyen is gondolom simán kidobhatnak egy talpig újpesti színekbe öltözött muksót, hogy rossz helyen jár.

Ilyet tehetek törvényesen?

És ha nem hajlandó önként távozni, akkor erővel is kidobhatom (ha szükséges, mert másképp nem megy: kirugdoshatom / kihajíthatom az utcára)?

2012. nov. 30. 11:09
1 2 3 4
 11/36 tetro ***** válasza:
23%
Az alkotmány melyik pontja szól az ellenségekről?
2012. nov. 30. 12:26
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Alkotmány 70/A. § (1): A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül.

(2) Az embereknek az (1) bekezdés szerinti bármilyen hátrányos megkülönböztetését a törvény szigorúan bünteti.

(3) A Magyar Köztársaság a jogegyenlőség megvalósulását az esélyegyenlőtlenségek kiküszöbölését célzó intézkedésekkel is segíti.

2012. nov. 30. 12:27
 13/36 A kérdező kommentje:
ha az a bizonyos elv, ideológia az, hogy mindenki aki nem velünk van, az ellenség, hazaáruló, nemzetellenes és társai (hiszen ezek gyakorlatilag leggyakrabban használt szavaik), akkor az ő elveik mentén én ellenség vagyok, tehát logikusan akkor ők is azok nekem.
2012. nov. 30. 12:30
 14/36 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon pitiáner hozzáállás. Kidobni? Ha nem lennél sunyi és te is tiszta lapokkal játszanál és tudnák rólad, hogy milyen nézeteid vannak akkor lehet, hogy nem csak ő nem benne be.
2012. nov. 30. 12:32
 15/36 anonim ***** válasza:
8%
Már értem. Ja hogy Te zsidó vagy (származási alapon). És van egy vendéglátó egységed is. Namármost. Te származási alapon,végsősoron a befogadó ország jóvoltából vagy itt. És nem tartanám erkölcsösnek ha politikai alapon bárkit is kidobnál.
2012. nov. 30. 13:59
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

15. v.!

Na látod, az ilyen válaszok miatt vagytok Ti náci -fasiszták. Köszönjük, hogy egyértelmű bizonyítékot szolgáltattál.

De inkább a saját pártotokban sunyogó izraelitákkal kellene foglalkoznotok. Nem csak Sz. Cs. volt ott.

Unióellenesek? Hány száz milliót kasziroztak már az Uniótól? Akkor nem voltak kizsákmányolóak úgye?

2012. nov. 30. 14:08
 17/36 anonim ***** válasza:
83%
15-ös válaszoló vagyok. Figyu Én nem vagyok se jobbikos se más. Egyszerű normál magyar állampolgár vagyok aki csak megpróbált logikusan gondolkozni. Én csak megválaszoltam hogy miért nem dobhatod ki pont Te politikai alapon a jobbikost. Ez a különbség köztünk. Én pl nem dobnék ki senkit a kocsmából, sőt annak örülnék ha minél többen bejönnének. Még biztatgatnám is őket hogy máskor a cimbijüket is hozák magukkal.
2012. nov. 30. 14:17
 18/36 anonim ***** válasza:
90%

17!

B.szki. Nem is ismered a kérdezőt, is nyílatan minősíted!

Lehet akár piréz is.

Egyébként meg honnan tudod, hogy Te 100% magyar vagy és nem valami keverék izraelita vagy kisebbségi?

Pontosan Ti sokkal rosszabbak vagytok mint a hiénák.

Ezek után miért kéred ki, hogy náci vagy?

2012. nov. 30. 14:23
 19/36 anonim ***** válasza:
9%

15-ös válaszoló vagyok. Jó hogy fel tetted amúgy ezt a kérdést, mert rávilágít a lényegre a témával kapcsolatbamn:

Mivel Te gondolkozol azon hogy kidobod, ezért Te voltál az aki már meghozott politikai alapon egy döntést. És ez annyira jellemző. Miért fáj neked az ha valaki szereti a nemzetét? Egyszerűen nem is értem.

2012. nov. 30. 14:38
 20/36 anonim ***** válasza:
11%

nagyobb összeget tennék rá, h te liberális vagy aki bárkinek a véleményét elfogadja kivéve ha ütközik az övével, mert akkor azonnal Dunába kel lőni, izé akarom mondani rugdalni...

semmivel se vagy különb mint a jobbikosok..

2012. nov. 30. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!