Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet csuklyában közmunkát...

Lehet csuklyában közmunkát végezni?

Figyelt kérdés
Nagyon megalázó helyzetbe kerültem :(. A révszólgákatban kell hogy közmunkát végezzek. Az utcát fogom seperni fizikus meg tanár létemre és nem szeretnék találkozni a tanítványaimmal. Nagyon megkönnyítené a helyzetemet, ha lehetne csuklyában ezt a feladatot ellátni. Kérlek aki ért hozzá mondja meg hogy lehet-e és hogy milyen engedélyek, kérelmek szükségesek hozzá ? Remélem hogy nem kell.
2012. szept. 6. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

'Arról nem beszélve,hogy van rajtam kívül egy ,,főkertész Úr" akinek se szakmája se semmi...csak ott van évek óta...és amikor csinálok vmit közli velem,hogy az úgy nem jó,azt nem szabad,mert Ő úgy tanulta még az apjától..'

Az ilyesmit soha ne is próbáld felülbírálni. Könyvekből nem lehet egy szakmát megtanulni, akkor sem ha száz évig élsz. Olyan szinten sohasem fogsz tudni, mint aki az élettől és a szüleitől tanulta.

2012. dec. 18. 07:59
 62/65 anonim ***** válasza:
Minden bííírka nagyon elégedett a közmunkával....Amíg nem neki kell csinálni!
2012. dec. 27. 17:14
 63/65 anonim ***** válasza:

Voltam óvodában köz foglalkoztatott dajkaként, bár csak papíron voltam dajka, valójában a munkám 90%-ban mosogatásból és takarításból állt, meg a döglött egerek összeszedegetéséből, mert néha áttévedtek a szomszédból és pechemre az ovi udvarán múltak ki.Persze az óvónő nem szedhette össze, nehogy a diplomás kis kacsójáról leesen az aranygyűrű, meg az állandós dajkák sem, hisz ők épp lazítós hónapjaikat élték, amíg a köz foglalkoztatottak az óvodában dolgoztak helyettük!

Milyen jó hogy van közmunka, míg dolgozik a közmunkás addig az állandós dolgozó vígan meresztheti a valagát!

2012. dec. 27. 17:20
 64/65 anonim ***** válasza:
Miért ne viselhetnél csuklyát?Hideg van, nem tilthatják meg hogy kapucnit viselj.Meg akár napszemüveget is,nyáron is mindkettőt viselhetsz, csak akkor meg a meleg ellen :D
2012. dec. 27. 17:22
 65/65 anonim ***** válasza:
90-es években nekem is volt egy tanárom, aki azt mondogatta, hogy ha nem tanulok utcaseprő lesz belőlem. A mult évben láttam, hogy ő is az lett!:)
2014. febr. 15. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!