Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet csuklyában közmunkát...

Lehet csuklyában közmunkát végezni?

Figyelt kérdés
Nagyon megalázó helyzetbe kerültem :(. A révszólgákatban kell hogy közmunkát végezzek. Az utcát fogom seperni fizikus meg tanár létemre és nem szeretnék találkozni a tanítványaimmal. Nagyon megkönnyítené a helyzetemet, ha lehetne csuklyában ezt a feladatot ellátni. Kérlek aki ért hozzá mondja meg hogy lehet-e és hogy milyen engedélyek, kérelmek szükségesek hozzá ? Remélem hogy nem kell.
2012. szept. 6. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

nem lehet interjúkra járni és CV-ket fogalmazni valamint feladni sem és még sorolhatnám

a kiadásokat is figyelembe véve drágább dolgozni 35 ért mint otthon dekkolni 22ért és az állam is jobban járna anyagilag

a kutyák mindennap összepiszkítják az utat

2012. szept. 6. 14:41
 22/65 anonim ***** válasza:
56%

1) Lehet járni interjúra. Elengednek. Pont te írtad, hogy 100 helyre elküldöd a CV-t és 1--2 helyre hívnak vissza. 1-2 helyre el fognak engedni.

2) A CV-t nem kell mindig fogalmazni, egyszer megírod, és elküldöd.

3) Kb 4 napja szájkaratézol itt a GYK.-n. Ezen idő alatt mennyi CV-t fogalmazhattál volna meg, és hány helyre jelentkezhettél volna?

Te magad írod le, annyi a problémád h szégyennek érzed h dolgoznod kell diplomásan. Neked nem az a bajos, hogy ne tudnál CV-t írni...

2012. szept. 6. 14:44
 23/65 anonim ***** válasza:
23%
Természetesen nem lehet. A munkavégzéskori munkaruházatra és védő felszerelésekre nagyon szigorú munkavédelmi előírások vannak, melyet semmilyen kérelem nem old fel.
2012. szept. 6. 14:45
 24/65 A kérdező kommentje:

"1) Lehet járni interjúra. Elengednek. Pont te írtad, hogy 100 helyre elküldöd a CV-t és 1--2 helyre hívnak vissza. 1-2 helyre el fognak engedni.

eddig itthon voltam és tudtam küldeni ezek után majd nem tudom :S

"2) A CV-t nem kell mindig fogalmazni, egyszer megírod, és elküldöd.

Ez súlyos tévedés ! ! !

Munkaügyi központ felkészítő előadásában is elmondták, hogy minden helyre külön kell megfogalmazni, dátumozni stb kitérni a követelmények külön megválaszolására. 3 szakmám van, nem írhatom mindenhova ugyanazt

2012. szept. 6. 14:49
 25/65 A kérdező kommentje:

"3) Kb 4 napja szájkaratézol itt a GYK.-n. Ezen idő alatt mennyi CV-t fogalmazhattál volna meg, és hány helyre jelentkezhettél volna?

Ha nincs állás sehova, ha van, akkor kb ennyi idő alatt úgy 2-re. de statisztikailag úgy 1000 mail után jön egy interjú

2012. szept. 6. 14:50
 26/65 anonim ***** válasza:
17%
Te meg tipikus Fideszes kampányszöveget nyomsz,hogy a közmunka milyen jó,mert mennyi embernek adnak munkát! De mitől is ér a közmunka kevesebbet mint egy másik munka?Miért adnak annyival kevesebbet egy közmunkáért,mikor az is ugyanolyan munka? A kérdezőnek teljes mértékben igaza van,megalázó,értelmetlen,és még kevesebbet is fizetnek! Egyébként én azt a látványt is gyűlölöm mikor embereket látok megalázottan az utak szélén szemetet szedni,söprögetni,és valahogy nem látom rajtuk a felszabadult boldogságot,pedig elvileg van munkájuk,és semmi okuk sincs arra,hogy kellemetlenül érezzék magukat!
2012. szept. 6. 14:51
 27/65 A kérdező kommentje:
35 ezret kapok, 47-et már nem. az tavaly volt, azóta inflálódott az értékünk :S
2012. szept. 6. 14:51
 28/65 anonim ***** válasza:
78%

"eddig itthon voltam és tudtam küldeni ezek után majd nem tudom :S"

Nem a gulágra viszek hallod, hát munka után hazamész ez a küldözgetés 1 óra egy nap. 1 órád a közmunka mellett is lesz rá...

"Ez súlyos tévedés ! ! !

Munkaügyi központ felkészítő előadásában is elmondták, hogy minden helyre külön kell megfogalmazni, dátumozni stb kitérni a követelmények külön megválaszolására. 3 szakmám van, nem írhatom mindenhova ugyanazt"

Jó persze ebben részben igazad van, de a 3 szakmáddal lesz 3 féle, egy újradátumozás pedig megintcsak nem tart egy napig...

Nem kell feladni, végképp nem elhitetni magaddal, hogy neked azért nem lesz jó munkád mert a közmunka mellett nincs napi 1 órád erre...

Küldeni küldeni küldeni mindenhová a papírjaidat és nem bemesélni, hogy ide 100-an jelentkeznek.

És ha a 100-ból téged választanak?!

2012. szept. 6. 14:53
 29/65 A kérdező kommentje:
Mint írtam, súlyos tévedés hogy egy CV-t el lehet kűldeni mindehova, hát a CV nem csak önéletrajz, de olyan motivációs levél is amelyben külön említést tesznek a cégről, miért őket választom az éhenhalás helyett ? Miért ott akarok dolgozni, miért jók a kompeteciáim, gyakorlatom speciel oda stb.
2012. szept. 6. 15:03
 30/65 A kérdező kommentje:
Mint mondtam az utcasöprés és kakiszedésért ma 35 ezret kapok havonta, nem pedig 47-et. Már a munka értéke sem a régi.
2012. szept. 6. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!