Lehet csuklyában közmunkát végezni?
nem lehet interjúkra járni és CV-ket fogalmazni valamint feladni sem és még sorolhatnám
a kiadásokat is figyelembe véve drágább dolgozni 35 ért mint otthon dekkolni 22ért és az állam is jobban járna anyagilag
a kutyák mindennap összepiszkítják az utat
1) Lehet járni interjúra. Elengednek. Pont te írtad, hogy 100 helyre elküldöd a CV-t és 1--2 helyre hívnak vissza. 1-2 helyre el fognak engedni.
2) A CV-t nem kell mindig fogalmazni, egyszer megírod, és elküldöd.
3) Kb 4 napja szájkaratézol itt a GYK.-n. Ezen idő alatt mennyi CV-t fogalmazhattál volna meg, és hány helyre jelentkezhettél volna?
Te magad írod le, annyi a problémád h szégyennek érzed h dolgoznod kell diplomásan. Neked nem az a bajos, hogy ne tudnál CV-t írni...
"1) Lehet járni interjúra. Elengednek. Pont te írtad, hogy 100 helyre elküldöd a CV-t és 1--2 helyre hívnak vissza. 1-2 helyre el fognak engedni.
eddig itthon voltam és tudtam küldeni ezek után majd nem tudom :S
"2) A CV-t nem kell mindig fogalmazni, egyszer megírod, és elküldöd.
Ez súlyos tévedés ! ! !
Munkaügyi központ felkészítő előadásában is elmondták, hogy minden helyre külön kell megfogalmazni, dátumozni stb kitérni a követelmények külön megválaszolására. 3 szakmám van, nem írhatom mindenhova ugyanazt
"3) Kb 4 napja szájkaratézol itt a GYK.-n. Ezen idő alatt mennyi CV-t fogalmazhattál volna meg, és hány helyre jelentkezhettél volna?
Ha nincs állás sehova, ha van, akkor kb ennyi idő alatt úgy 2-re. de statisztikailag úgy 1000 mail után jön egy interjú
"eddig itthon voltam és tudtam küldeni ezek után majd nem tudom :S"
Nem a gulágra viszek hallod, hát munka után hazamész ez a küldözgetés 1 óra egy nap. 1 órád a közmunka mellett is lesz rá...
"Ez súlyos tévedés ! ! !
Munkaügyi központ felkészítő előadásában is elmondták, hogy minden helyre külön kell megfogalmazni, dátumozni stb kitérni a követelmények külön megválaszolására. 3 szakmám van, nem írhatom mindenhova ugyanazt"
Jó persze ebben részben igazad van, de a 3 szakmáddal lesz 3 féle, egy újradátumozás pedig megintcsak nem tart egy napig...
Nem kell feladni, végképp nem elhitetni magaddal, hogy neked azért nem lesz jó munkád mert a közmunka mellett nincs napi 1 órád erre...
Küldeni küldeni küldeni mindenhová a papírjaidat és nem bemesélni, hogy ide 100-an jelentkeznek.
És ha a 100-ból téged választanak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!