Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet csuklyában közmunkát...

Lehet csuklyában közmunkát végezni?

Figyelt kérdés
Nagyon megalázó helyzetbe kerültem :(. A révszólgákatban kell hogy közmunkát végezzek. Az utcát fogom seperni fizikus meg tanár létemre és nem szeretnék találkozni a tanítványaimmal. Nagyon megkönnyítené a helyzetemet, ha lehetne csuklyában ezt a feladatot ellátni. Kérlek aki ért hozzá mondja meg hogy lehet-e és hogy milyen engedélyek, kérelmek szükségesek hozzá ? Remélem hogy nem kell.
2012. szept. 6. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Költségtérítés nincsen, bérletet veszek akkor kb annyi jut mint a sima segély, csak itt többet kell enni, tisztálkodni stb ami plussz költség
2012. szept. 6. 15:05
 32/65 anonim ***** válasza:
91%

Ez való igaz. A CV viszont az önéletrajzod.

Ami vállalatspecifikus, az motivációs levél. De a motivációs levél is lényegében azonos dolgokról szól, csak formázod a vállalatra.

Ettől függetlenül sem tart elkészítése egy napig... És van, ahol nem is kérik...

A lényeg, nem feladni! Küldeni minél több helyre, mert csak a próbálkozásokból lesz eredmény.

2012. szept. 6. 15:05
 33/65 A kérdező kommentje:

A kutya szokott próbálkozni ! Ha 3 szakmám van és kiütik egymást nem lehet mindent elküldeni mindenhova mert nincsen felvétel.

Ha meghírdetnek egy állást leírják hogy milyen képességek stb kell hozzá és mindre külön kell válaszolni, MINDRE és minden cégnek más a specifikussága, nem lehet két ugyaolyan önéletrajzot sem elküldeni. Ahogy te ajánlod úgy nem vennének fel akárhány linket is küldesz

2012. szept. 6. 15:08
 34/65 A kérdező kommentje:
Délelőtt akkor sem tudok bömgészni, telefonálgatni ugye és interjúkra járni. Sztem lépj te ki és gyere a helyemre és akkor dőzsőljél !
2012. szept. 6. 15:09
 35/65 A kérdező kommentje:
Bocs, nem neked hanem a CV-t feszekedő kukacosnak akartam írni :S
2012. szept. 6. 15:09
 36/65 anonim ***** válasza:
85%

Csezdmeg akkor válaszolj mindre külön ember neked mindegy, csak próbáltalak kicsit lelkesíteni, hogy NE ADD FEL!!!! Próbálkozni a kutya szokott de a dugással, te próbálkozz a munkákra jelentkezéssel!

Képzett ember vagy, tuti lesz olyan munkáltató akinek te fogsz kelleni, aki lát majd benned fantáziát.

De ha a hülye kifogásaidat keresed folyamatosan mit miért NEM csinálsz akkor tényleg megragadsz a közmunka szintjén :(

Nem kell egy álló nap a melókeresésre, napi 1 óra, de akár kettő is... Egy délután 12 órából áll. Ez NEM fog megakadályozni a melókeresésben.

Csak ne hitesd el magaddal h nem kellesz senkinek sem, és nincs értelme az egésznek...

2012. szept. 6. 15:13
 37/65 anonim ***** válasza:
68%
Ironizálni próbáltam a dőzsöléssel,bocs.Tudom,hogy nem lehet megélni vagy csak nagyon nehezen,még 60-70 ezerből sem,nemhogy 35 ezerből:(
2012. szept. 6. 15:14
 38/65 A kérdező kommentje:
Nem keresem a kifogásd, az érdekel lehet-e csuklyában végezni ezt a melót ? Elegem van hogy az egykori tanítványaim megmosolyognak mikozben seftelnek a 8 általános után és minden anyuka azt mondja a gyerekének ha meglát hogy tanulj fiam, mert ide kerülsz te is.
2012. szept. 6. 15:15
 39/65 anonim ***** válasza:
Hát épp azt magyarázza a kérdező,ha ilyen megalázó munkát végez,akkor azt hiteti el önmagával,hogy csak ilyen melóra képes,és nem képes visszatérni arra a szintre ahol előtte volt.
2012. szept. 6. 15:17
 40/65 anonim ***** válasza:

Biztosan nem végezhetsz csuklyában munkát. Munka és egészségvédelmi okból sem elfogadható szerintem.

Másik válaszoló:

Szerintem pedig elhitette magával, és nem a közmunka miatt... Minden lelkesítő tanácsomra valami kifogás a válasz. De nincs időm, úgysem vesznek fel úgyis sokan jelentkeznek stb stb...

Ezt nem a közmunka teszi... Csak kifogásokat keres sorjában. Volt egy másik kérdése is...

2012. szept. 6. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!