Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet csuklyában közmunkát...

Lehet csuklyában közmunkát végezni?

Figyelt kérdés
Nagyon megalázó helyzetbe kerültem :(. A révszólgákatban kell hogy közmunkát végezzek. Az utcát fogom seperni fizikus meg tanár létemre és nem szeretnék találkozni a tanítványaimmal. Nagyon megkönnyítené a helyzetemet, ha lehetne csuklyában ezt a feladatot ellátni. Kérlek aki ért hozzá mondja meg hogy lehet-e és hogy milyen engedélyek, kérelmek szükségesek hozzá ? Remélem hogy nem kell.
2012. szept. 6. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
0%
Headshot...
2012. szept. 6. 13:57
 2/65 anonim ***** válasza:
41%

Nothing to do here, ennyi.

[link]

Rendkívül megalázó lehet munkát kapni és dolgozni a pénzért, mint segélyért otthon üldögélni...

2012. szept. 6. 13:59
 3/65 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy ez mi?

"révszólgákatban"

2012. szept. 6. 14:01
 4/65 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a csuklyával még jobban magadra vonod a figyelmet.
2012. szept. 6. 14:02
 5/65 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem vegyél fel egy csadort.
2012. szept. 6. 14:03
 6/65 anonim ***** válasza:
50%

Most addig pattogtál, amíg a rádköhögős krahácsolós főnökös helyről kiraktak utcát seperni?

Szerintem jelentsd fel az utcaseprőket is a NAV-nál akkor minden probléma megoldódik...

2012. szept. 6. 14:06
 7/65 anonim ***** válasza:
54%
Akkor fizikus,meg tanár a kérdező,amikor én! De egyébként igaza van,mert nem csak egy fizikusnak és tanárnak megalázó,hanem bárki másnak is!Ezért is kellene elküldeni az anyjukba már ezt az idióta Fideszt,és ezt az értelmetlen megalázó közmunka baromságot megszüntetni örökre!!
2012. szept. 6. 14:07
 8/65 anonim ***** válasza:
38%

Valóban. Szemét mocskos fidesz!

Munkát ad az ember kezébe és nem segélyt! Felháborító! Skannallum!

Ráadásul a másik kérdésében sorban linkeltek be munkákat, amire az volt a válasza, hogy arra úgyis sokan jelentkeznek.

Gyakorlatilag teljesen mindegy mit csinálnak. Dolgoznak a pénzükért és nem otthon ülnek. Valamelyik nap nálunk nagyon szépen rendbe tették a parkot. Ez is valami, és ha már amúgy is elfizetné azt a pénzt segélyre, így legalább értékteremtő munkát végeznek. A szépségnek is van értéke, semmivel nem értéktelenebb munka, mintha főállásban csinálná valaki ugyanezt.

2012. szept. 6. 14:11
 9/65 anonim ***** válasza:
54%
Munkát azt adnak,csak pénzt nem jár hozzá!Ingyen dolgozni jó mulatság!
2012. szept. 6. 14:14
 10/65 anonim ***** válasza:
33%

De kap 47 ezer forintot.

Jah, tudom ingyen kapni a segélyt jobb lenne...

2012. szept. 6. 14:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!