Munkaszerződés nélkül dolgozok, pedig nem akarok ilyenkor is lehet jelenteni az APEH-nek?
na várj..te akarsz jelenteni?munkaszerződésed lesz nyugi azzal a dátummal amikor kezdted a melót...ha nem tetszik a meló akkor mondj fel..
ezért nem ér 1 fityinget a főiskolák 80%-a nem lehet elhelyezkedni vele az elit gyerekeknek meg büdös a 2kezi munka..
Ez aranyos :) Nem tetszik a közmunka feljelentem a munkáltatót...
Megnyugtatlak, pont nem az önkormányzat fog feketén foglalkoztatni, már csak azért sem, mert nekik a lóvéval el kell számolni.
Ahol feketén foglalkoztatnak ott zsebben fizetnek. Olyan embert nincs értelme feketén foglalkoztatni, akinek a munkáját 100 helyen le kell jelenteni, és még 30 helyen könyvelni...
Én is dolgoztam szerződés nélkül ha úgy jött ki a lépés hogy gyorsan kellett munkába állni, később pótoltuk...
Közveszélyes munkakerülő.
Nem nem fogják felbontani. Dolgozz.
Kár a gőzért...
Nem feketén foglalkoztatnak. Egy önkormányzat nem teszi meg, hogy feketézzen...
Ha munkaszerződés nélkül dolgozok, mint most pillanatnyilag is dolgozok, akkor ez bizony fekete munka ! Semmilyen papírt nem írtam alá és úgy vettem fel a munkát hogy a főnök tudta !
Veszélyes munkakerülés nincsen, már nem a kommunizmusban élünk. Te szívesen dolgoznál megalázó munkakörülmények között 8 órát 47 ezer Ft. 6 órát 35 ezer Ft-ért ? Nem hiszem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!