Ha a NAV vagy az APEH ellenőriz és észlelnek hibát akkor minden esetben felfedik magukat? Pl. Nem adnak blokkot.
Figyelt kérdés
HA nem fedik fel magukat, akkor később ezt az esetet, hogy elmaradt a blokkadás tudják igazolni, hogy valóban megtörtént?2012. aug. 2. 22:32
1/3 anonim válasza:
Esetleg nézd meg az Art. (Adózás rendjéről szóló törvényt) hogy a helyszíni ellenőrzésre ír-e valamit.
Ahogy a rendőrség esetében, itt is el tudom képzelni, hogy a két ellenőr mint hatósági tanú nyilatkozik, tehát szerintem nem kell feltétlenül felfedjék magukat.
2/3 anonim válasza:
Minden esetben azonnal fel kell fedniük magukat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is arra gondoltam, hogy utólag már nem bizonyíthatják, hogy nem adtam blokkot pl, mert akkor ahhoz hangfelvételt, vagy videófelvételt kellett volna csinálniuk, ami sérti egy magánember jogait.
2012. aug. 9. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!