Kötelezhet -e a cég az általuk kiosztott bakancs használatára?
" Ennek viselése pedig az alkalmazottat."
Nalátod, tehát senkinek semmi beleszólása.
"Sosem érdekelt a pénz és nem is érzem úgy, hogy rászorulnék"
Persze......,biztos így van. Azért vállalod el "fillérekért" a mgasan kvalifikált, "könnyű" kaszálási munkát
"Persze......,biztos így van. Azért vállalod el "fillérekért" a mgasan kvalifikált, "könnyű" kaszálási munkát"
Nem azért, hanem mert itt nem kell semmit csinálni, csak jelen vagyok és hivatalos. De ha mindenképp csak kötözködni jöttök ide el is hagyhatjátok a kérdést. Ugyanis az egész nem arról szólt, hogy én mennyire vagyok kvalifikált vagy mennyi a vagyonom, hanem hogy ez törvényes -e.
Nem vagy köteles hordani. Ha meg kötelezni akarnak rá akkor fel kell mondani. ENNYI.
A leírtak alapján, úgy sincs szükséged erre a filléres fizetésre, és alantas munkára. :)
Lehet, hogy én is azt fogom tenni, és köszönöm, hogy végre valaki legalább komolyan veszi a kérdést. Én magam sem látom tisztázottnak és a válaszadók közül sem tudta senki sem bizonyítani konkrét jogszabállyal, az érvek:
Nálunk az a szokás
Köteles vagy mert kaptad
El akarod adni
Tehát jogilag ezek nem túl nyomós érvek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!