Melyiket válasszam a két bakancs közül? FONTOS!
Kinéztem két cipőt jobban mondva bakancsot. Túrázásra, hétköznapokra kellene. Előfordulhat, hogy derékig érő vízben kell mennem túrák során. Melyik lehet a strapabíróbb? Vagy ha van más jó bakancs amit tudtok, mutassátok meg. Kb 5évig bírja extrém terhelés mellett. havonta 2x megyek ilyen túrákra. Szóval lényegében melyik a strapabíróbb.
a két bakancs:
tudom, hogy van árkülönbség de szerintem az adidas jobb lenne a gerincenmek.
Köszönöm a válaszokat!
BW - Bundeswehr
Német hadsereg, nem a svéd...
csak azért kedves utolsó, mert katonai dolgok vannak benne. A kérdés kategoriája: Hadsereg hadvezetés. Honnan is tudnék meg többet katonai bakancsokról mint itt? hátha van itt katona vagy rendőr IS. aki tud tapasztalatot mondani. így már rendben vagyunk? :)
A többi válaszolónak köszönöm!
Nem tudnátok akkor valami konkrétat mondani? vegyek acélbetétest? mert azok nem replikák. vagy valami más ötlet?
2. vagyok
Azt is mondhatnám, hogy mindegy milyent veszel, lehetőleg legyen eredeti katonai, akár jó állapotú használt, akár új, mert azok tényleg strapabírók. Az acélbetétes bakancsok pedig szintén nem valók a terepre.
tehát akkor azt mondod, hogy ha megveszem a GSG9-et akkor az azért nem fog olyan könnyen szétjönni, főleg ha odafigyelek rá: ápolom stb.
elvégre ez ténleg eredeti, a német különleges egységeknél használják.
és nemtudod hol lehet eredeti ÚJ bakancsot kapni? ami szerinted jó is lehet?
amúgy köszi, hogy segítessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!