Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kötelezhet -e a cég az általuk...

Kötelezhet -e a cég az általuk kiosztott bakancs használatára?

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 13:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

"Nem arról van szó, hogy a lábbelit idővel el szeretnéd adni?"

Te tényleg ennyire visszamaradott vagy?

2012. júl. 6. 15:17
 12/57 A kérdező kommentje:

"Lehet különvéleményed, tarhatod hülyeségnek, lázadhatsz, te dolgod. De igazad nincs."

Neked is lehet különvéleményed, lázadhatsz is, de míg elfogadható indoklást nem tudsz írni addig igazad nem lesz.

2012. júl. 6. 15:18
 13/57 A kérdező kommentje:
De ha el akarnám adni, az is jogomban áll. Senkinek semmi köze sem lenne hozzá. Tehát ez nem magyarázat.
2012. júl. 6. 15:23
 14/57 anonim ***** válasza:
Kicsit el vagy szállva magadtól hogy bárkit kilóra megvehetsz ! ! ! Amúgy csak 1 ember mondta ezt és nem mindenki aki itt írt .
2012. júl. 6. 15:25
 15/57 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, h közmunkán van az inas, bár így folytatja oda se kell majd:)
2012. júl. 6. 15:28
 16/57 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ingerülten kezeled a válaszokat, és mindegyiket leszólod akkor minek kell feltenni kérdést?(!)

A kérdésre a válasz: Igen kötelezhet rá. Ha nem hordod akkor pedig akár vissza is kérhetik, jogosan.(Hiszen van másik amit hordhatsz, és az állítás szerint megfelelő.)

Ha használnád akkor is jól járnál mert új bakancsban dolgozhatnál, amit a "magánéletben" utána tudnál hordani.

Inkább örülhetnél neki, hogy ezt is adnak, mert kis- és közepes vállalkozásoknál, nemhogy munkacipőt nem adnak, még örülsz ha egyáltalán megkapod az amúgyis "filléres" fizetést.

2012. júl. 6. 15:28
 17/57 A kérdező kommentje:

Magyarázat az ötszáz forintra:

Ez egy kínai pet palackból fröccsöntött szar amit ha egyszer felvennél még Hu Jintaot is szidnád az anyjával együtt.

2012. júl. 6. 15:29
 18/57 A kérdező kommentje:

"Kicsit el vagy szállva magadtól hogy bárkit kilóra megvehetsz !"

Nem vagyok, csak tényközöltem. És nem én kezdtem ezzel a mondattal, hanem a kedves kommentelő néz le annyira hogy a pénzre terelte a szót. Sosem érdekelt a pénz és nem is érzem úgy, hogy rászorulnék, pláne nem arra az ötszáz forintra.

2012. júl. 6. 15:32
 19/57 A kérdező kommentje:

"A kérdésre a válasz: Igen kötelezhet rá. Ha nem hordod akkor pedig akár vissza is kérhetik, jogosan."

Vissza adnám én, de nekik sem kell a szarjuk.

2012. júl. 6. 15:33
 20/57 asmosys ***** válasza:
Nálam is abban kell (!!) dolgozni, amit Én adok. A védőfelszerelés a végzendő munka szerint lett összeállítva. Lehet hogy van más is ami hasonló, azonos, akár jobb védelmet biztosit, de ezt fogom bemondásra elhinni, ellenőrizni pedig végképp se időm se kedvem. Bárkit érhet baleset és annak megelőzésének felelőssége engem terhel. Ennek viselése pedig az alkalmazottat. Ha már megtörtént a baj, és kiderül hogy mégsem volt elég jó a védőfelszerelés azt a munkaadónak is sokáig kell majd magyaráznia. Mindezt azért mert kicsi nálad a cipős szekrény? Szerintem elég egyszerű, akinek bonyolult az meg kereshet szandálos munkát.
2012. júl. 6. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!