Kötelezhet -e a cég az általuk kiosztott bakancs használatára?
"Nem arról van szó, hogy a lábbelit idővel el szeretnéd adni?"
Te tényleg ennyire visszamaradott vagy?
"Lehet különvéleményed, tarhatod hülyeségnek, lázadhatsz, te dolgod. De igazad nincs."
Neked is lehet különvéleményed, lázadhatsz is, de míg elfogadható indoklást nem tudsz írni addig igazad nem lesz.
Ha ennyire ingerülten kezeled a válaszokat, és mindegyiket leszólod akkor minek kell feltenni kérdést?(!)
A kérdésre a válasz: Igen kötelezhet rá. Ha nem hordod akkor pedig akár vissza is kérhetik, jogosan.(Hiszen van másik amit hordhatsz, és az állítás szerint megfelelő.)
Ha használnád akkor is jól járnál mert új bakancsban dolgozhatnál, amit a "magánéletben" utána tudnál hordani.
Inkább örülhetnél neki, hogy ezt is adnak, mert kis- és közepes vállalkozásoknál, nemhogy munkacipőt nem adnak, még örülsz ha egyáltalán megkapod az amúgyis "filléres" fizetést.
Magyarázat az ötszáz forintra:
Ez egy kínai pet palackból fröccsöntött szar amit ha egyszer felvennél még Hu Jintaot is szidnád az anyjával együtt.
"Kicsit el vagy szállva magadtól hogy bárkit kilóra megvehetsz !"
Nem vagyok, csak tényközöltem. És nem én kezdtem ezzel a mondattal, hanem a kedves kommentelő néz le annyira hogy a pénzre terelte a szót. Sosem érdekelt a pénz és nem is érzem úgy, hogy rászorulnék, pláne nem arra az ötszáz forintra.
"A kérdésre a válasz: Igen kötelezhet rá. Ha nem hordod akkor pedig akár vissza is kérhetik, jogosan."
Vissza adnám én, de nekik sem kell a szarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!