-adolf- kérdése:
Mit jelent a skinhedeknél a 88-as szám?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 11:00
2/38 anonim válasza:
A német ABC 8. betűje a "H".
88 = HH = Heil Hitler
4/38 anonim válasza:
A legmagasabb iskolai végzettséget dadogva...
5/38 anonim válasza:
"A legmagasabb iskolai végzettséget dadogva..."
Behaltam :)))
6/38 anonim válasza:
A témához ennyit tudok hozzáfűzni (netről másoltam be):
1. Adat: Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy a világ valódi urai, elnyomói felekezeti (vallási), vagy faji alapon gyülekeznek. Szó sincs róla!
2. Adat: Még nagyobbat téved, aki azt gondolja, hogy nincsenek elnyomók, akiknek egyetlen céljuk, hogy a világ népeit rabszolgaságban tartsák. (Saját anyagi jólétük érdekében)
Folyomány: Aki tehát rasszista és antiszemita, az éppen az elnyomók által gerjesztett elterelő játszmának a részese, és teljes zsákutcában van, mondhatnánk, hogy az ő bábjuk!
8/38 anonim válasza:
A 88-at a neonácik használják és nem skinheadek.Sokan keverik a kettőt...Shogy előttem is írták Heil Hitlert jelent.
10/38 anonim válasza:
Ennyi kanna bor után tűnnek logikusnak a marhaságaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!