Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok az összes III....

Mit szóltok az összes III. csoportos rokkantak felülvizsgálatához?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 05:21
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:

Olvasd el a vitánkat s akkor írj ilyeneket. Azzal kezdődött az egész miután leírtam miért kérdeztem akkor rögtön vádaskodott, hogy én úgy vásároltam a rokkantságot!!!!!!!!

Csak ne keljen senkinek így vásárolnia betegséget. Téma lezárva.

2012. jan. 30. 12:10
 32/43 anonim ***** válasza:
Aki igazán beteg nem törlik a válaszát olyan alpári.Hanem méltósággal reagál rá.ezt mindig is állítom.Azt feltételesen írtam hogy meg vehetted,de lehet csak nagyvonalúan sokkal több,%- kot kaptál,mint ezután fogsz,erre mérget is vehetsz.Úgy le minősítenek,vagy 30-40%ra mint a sicc.
2012. jan. 30. 13:31
 33/43 A kérdező kommentje:
És mi vagy te jós, vagy orvos, hogy ezt ilyen előre látod? Ááá tudom már: Az aki a betegektől irigyli azt az alamizsnát amit odadobnak nekünk beteg embereknek! Mindezt persze az után, hogy meg kell alázkodnunk a tisztelt BIZOTTSÁG előtt akiket arra utasított az .... hogy 200.000 rokkantból kb. 150.000-et vissza kell zavarni dolgozni (rehabilitálni). Már készülnek is a munkatáborok. XD
2012. jan. 30. 14:31
 34/43 A kérdező kommentje:
Tudod te még nem tudod mi az hogy betegnek lenni, de még megtudhatod. Akkor is majd gondolkodj hasonlóan mint most. Várom a reakciódat utána meg törlöm a kérdést mert nem lehet olyannal normálisan beszélni aki nem érti meg ezt és irigyli azt a kis alamizsnát is a betegektől amit most odadobnak nekik.
2012. jan. 30. 14:37
 35/43 anonim ***** válasza:
Csak neked ne keljen ilyen bizottság elé kerülnöd mert rögtön nem beszámítható elmebetegnek nyilvánítanának. Meg a bunkózásod fogom kinyomtatni!és viszem a net rendészetre!!
2012. jan. 30. 14:48
 36/43 A kérdező kommentje:
És zárásként még viseld el te méltósággal a betegséged. Vajon elviselnéd?
2012. jan. 30. 14:51
 37/43 A kérdező kommentje:

Ezt már tényleg zárásként reagálom mert ez már tiszta röhely:

Csak neked ne keljen ilyen bizottság elé kerülnöd mert rögtön nem beszámítható elmebetegnek nyilvánítanának.

Én is csak feltételessen írtam. XDXDXD

2012. jan. 30. 15:00
 38/43 anonim ***** válasza:
De én feltétlenül jelentettem!!
2012. jan. 30. 15:08
 39/43 A kérdező kommentje:
És mit mondtak?
2012. jan. 30. 15:40
 40/43 anonim ***** válasza:
Na? mi lett az eredmény??
2012. ápr. 6. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!