Mire számíthat az aki ellen csoportos rablás miatt inditanak eljárást? Bővebben lent.
pedig a saját cuccait joga van elvinni
akkor van gáz, ha nem csak a saját cuccait akarta elvinni
de hogy ez mitől lenne rablás?
mit mond az ügyész?
Igen én is ezen akadtam fel...
Szerintem el se kellett volna kezdődnie ennek az ügynek ilyen állapotok mellett.
Már persze a feljelentő mondhatja, hogy ez meg ez az ő cucca, és abból származhat baj.
Az ügyész véleményét nem ismerem, de lehet már véget is ért az ügy. Kb. egy hete történt az esett...
Ebből nem lesz semmi, először is nem rablás maximum lopás, másodszor az se mert ha közös tulajdonú a lakás neki ugyanúgy joga van hozzá, hogy bemenjen, és elviheti a cuccait is, ha pedig a sajátja nem lophatja el-nyilvánvaló:)
Maximum magánlaksértés a másik két ember miatt, de az se nagyon, ilyen üggyel nem fognak foglalkozni-remélhetőleg.
"Maximum magánlaksértés a másik két ember miatt, de az se nagyon, ilyen üggyel nem fognak foglalkozni-remélhetőleg."
Ennél komolyabbnak látszik az ügy, mert ne feledd, hogy 2 embert előzetesbe vágtak.
Szerintem fontos részleteket nem tudunk az ügyről. A rablást egyébként úgy is meg lehet valósítani, hogy pl. valami olyat is magukkal visznek, ami a másiké, és amikor az el akarja venni tőlük, akkor erővel visszatartják. tehát az lehet a helyzet (persze csak spekulálok), hogy valamire, amit elvittek, a másik tag azt mondta, hogy az övé, és hiába próbálta visszavenni, a "költöztetők" erőszakkal maguknál tartották a kérdéses cuccot. Ekkor erre elvileg rá lehet húzni a rablásrt, mondjuk így is elég valószínűtlen történet.
Köszönöm a válaszokat!
Valóban, nekem is valószinűtlennek hat így az egész. :S
Majd még megérdeklödöm a részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!