Ha én egy csoportos rablásba részt veszek de nem
csinálok semmit. Akk én is komoly büntetésre
számolhatok? Köszi a segitséget.
Figyelt kérdés
a sztori röviden. az egyik férfi mondta hogy van egy nő akinél van cigi és ő be akarta huzni tőlle. a nő berakta a cigit a kocsiba és elakartunk hajtani de a nő belekapaszkodott a kocsiba és elesett. ez már 3 napja történt. lehet e még belőle feljelentés vagy komolyabb ügy.de én semmit nem csináltam csak a kocsiba ültem.nem én vezetemm a kocsit és a cigit se én vettem el.
2009. szept. 17. 16:36
1/7 anonim válasza:
aki korpa közé keveredik....
Mivel ott voltál, köztük voltál és gondolom nem fogsz tudni rendes indokot felozni rá, hogy miért nem avatkoztál közbe, illetve utána nem jelentetted te fel őket, szal hallgattál, így szerintem neked is fog járni valami, ha kiderül az egész.
De nem hiszem, hogy komolyabb, ha bűntetlen előéletű vagyok.
Mindenesetre jobban megválogathatnád, hogy kikkel barátkozol, asszem.
2009. szept. 17. 16:56
2/7 anonim válasza:
Igen, büntetésre számíthatsz, meg is érdemled, mivel részt vettél benne - ha nem akartál volna részt venni, elmész, vagy utána szólsz a rendőrségnek. Gondolom, akkor egyetértettél a nő "lehúzásával"...
2009. szept. 17. 16:56
3/7 anonim válasza:
Vétkesek közt cinkos aki néma. Tehát te is bűnrészes vagy.
De ahogy írod, hogy berakta a kocsiba, gondolom nem magyar zárjegyes cigiről van szó, hanem mondjuk ukrán vagy román. Szóval nem hiszem hogy fel fog jelenteni, elvileg feljelenthetne, de csempészett cigivel ő is megütné a bokáját, szóval inkább hallgat és legközelebb okosabb lesz. És az se derül ki, hogy mennyit loptatok, mert az se mindegy, szóval elég zavaros. Rablásról lehet nem is beszélhetünk ebben az esetben, sok tényezőtől függ mikor lesz a lopásból rablás. Volt-e kényszerítve, mekkora sérülést szenvedett, a kezéből ragadtátok-e ki, stb stb stb.
2009. szept. 17. 17:09
4/7 A kérdező kommentje:
a csávó mondta hogy hagy nézze meg a cigit és már nem volt a nő kezébe.11 kartonról van szó. mi nem is tudjuk hogy mi van a nővel de akik velünk voltak ők mondták hogy baja lett. elvileg 80.000-et kellett volna fizetni hogy ne köpjön de mi nem fizettünk semmit mert nem ér annyit. de gyanus volt mert több mint valószinű hogy minket akartak behuzni.azt mondták hogy a nő kórházba van de később meg már azt mondták hogy otthol van.sztem elég kamu a dolog és csak minket akartak behuzni.ha a nőnek komolyabb baja lenne akk nem is tudott volna telefonálni és ők egy másik nőt szerveztek be hogy minket beszarassanak. én csak a kocsiba ültem és kész.
2009. szept. 17. 19:01
5/7 A kérdező kommentje:
még soha semilyen rendőrségi ügyem nem volt. ha szerencsém van meguszom egy felfüggesztettel??? köszi a válaszokat.
2009. szept. 17. 19:08
6/7 A kérdező kommentje:
olyat is hallottam ha a nőnek komolyabb baja lenne akkor már a rendőrség aznap vagy legkésőbb másnak kijött volna. amugy a kocsi nem is az enyém volt és a nő nemis tudta a rendszámot.csak az a csávó aki velünk volt ő mondta hogy a nő azt mondta hogyha nem fizetünk akk felnyom.pedig nem is látta a rendszámot. kb. 40-el mentünk amikor elesett.
2009. szept. 17. 19:11
7/7 anonim válasza:
Szerintem megállapítható, hogy pszichikai bűnsegéd vagy! Ezért ugyanannyit kaphatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!