Mit szóltok az összes III. csoportos rokkantak
felülvizsgálatához?
11/43 spyboot válasza:
még egy: a 3.ik csoport létezik ami 50-67% között van.jobbik esetben 50 százalékban munkaképes vagy.ez nem jelenti azt hogy 20m-ert nem tudsz futni.de mivel nem tudod mi a baja ne ítélkezz. lásd az előző kommentemet.
2012. jan. 27. 20:48
12/43 A kérdező kommentje:
Most leírom miért kérdeztem ezt: Sajnos magam is rokkant vagyok, betegségem epilepszia. Rendszeres orvosi ellenőrzésre szorulok. Van, hogy hetente rosszul vagyok rendszeres gyógyszerkezelés mellett is. Nemrég is rosszul lettem egy városi buszon úgy hogy leestem az ülések közé. A busznak félre kellett állni addig még magamhoz tértem. Rosszullétteim nem érzem meg előre, és nem is tudom mi történik velem ez alatt. Rokkantsági nyugdíjam 47000Ft. Ja és 50%-os rokkantnyugdíjas vagyok. Van egy skrizoféniás és depressziós élettársam is. Ő is rendszeres orvosi ellátásra szorul és 50% rokkant. Ő 28000Ft méltányossági rokkantsági ellátást kap. Tehát 75000 Ft össz bevételünk van. Ebből le kell venni a rezsiköltséget, gyógyszerköltségünket és megkapjuk mennyi marad megélhetésre. Jómagam 33éves vagyok, élettársam 32. Kérdésem a következő lenne: ha engem rehabilitálhatónak ítélnének én hova tudnék elhelyezkedni? Vajon elmúlnának egyik percről a másikra a rosszulléteim? Élettársamnak is elmúlnának a kényszerképzetei és a szorongása? Van félnivalónk, hogy rehabilitálhatónak ítélnek bennünket? Gondolom minden rokkantnyugdíjasnak van.
"senki nem veszi szájára a 20-on éves olimpikont aki élete végéig 500 000ft tiszteletdíjat kap szintén az adófizetők pénzébő"
35 éves koruktól jár, nem 20 évestől. és talán letettek érte valamit.
2012. jan. 28. 16:10
[link]
Itt a forrás, mielőtt hiányolnád!
2012. jan. 28. 16:14
Dehogy nem!Akkor nem ordibálnál!!Vaj van a füled mögött,ezt bárki látja.
2012. jan. 29. 08:18
hetente rosszul vagyok rendszeres gyógyszerkezelés mellett is.Az mégse napi,pláne nem négy!Minek is mennél felügyelet ,kísérő nélkül különben??Látod,valami sántít.És gondolod ezt a szakképzett, tapasztalt orvosok nem fogják látni?
2012. jan. 29. 08:23
17/43 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értettem mikor kezdődtek a rosszullétek. Most meg, hogy gyógyszeres kezelés alatt álok úgy vannak hetente, de lehet ettől függetlenül naponta is. Nem vitatkozok olyannal aki ezt nem érti meg. Te úgy vagy bunkó ahogy vagy.
18/43 A kérdező kommentje:
1- nek ezt írtam: Rendszeres orvosi ellenőrzésre szorulok. Van, hogy hetente rosszul vagyok rendszeres gyógyszerkezelés mellett is.
2.- ik válaszom arra értettem mikor felébredtem a kómából.
Tanulj meg gondolkodni és utánna ítélkezz. Élj te is meg 40.000ft.- ból havonta amit két személyre elkölthetsz ennivalóra.
A valódi rokkantaknak is az áll érdekében, hogy a rengeteg csalót és potyautast kiszűrjék a rokkant ellátások rendszeréből, mert ők is annyival kevesebbet kapnak, amennyivel a rengeteg szélhámos zsebét kell tömnie az államnak.
2012. jan. 29. 09:19
"hetente rosszul vagyok rendszeres gyógyszerkezelés mellett is.Az mégse napi,pláne nem négy!Minek is mennél felügyelet ,kísérő nélkül különben??Látod,valami sántít.És gondolod ezt a szakképzett, tapasztalt orvosok nem fogják látni?"
Kicsit olvass utána az epilepsziának / www.epilepszia.hu/, és mindjárt rájössz, hogy azt pont nem lehet megvenni!
2012. jan. 29. 12:41
Kapcsolódó kérdések: