Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok az összes III....

Mit szóltok az összes III. csoportos rokkantak felülvizsgálatához?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 05:21
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12:41- es! Még vannak normálisan gondolkodó emberek.
2012. jan. 29. 13:11
 22/43 A kérdező kommentje:

Esetleg még ezt is ajánlanám olvasnivalónak:

[link]

2012. jan. 29. 13:15
 23/43 anonim ***** válasza:
Ne itt ajánlgass,bizonygass,hanem a bizottság előtt add elő állításod.Majd okvetlenül írd meg a százalékos eredményt!!Roppant kíváncsi lettem!!
2012. jan. 29. 15:01
 24/43 A kérdező kommentje:
Csak neked ne keljen ilyen bizottság elé kerülnöd mert rögtön nem beszámítható elmebetegnek nyilvánítanának. XD
2012. jan. 29. 15:12
 25/43 A kérdező kommentje:

És ennyit a tapasztalt orvosokról:

A hét végén volt egy interjú egy agytumoros nővel, akit a BIZOTTSÁG gyógyultnak nyilvánított. Felvetődik bennem, hogy most az orvos ennyire hülye, vagy esetleg "ösztönzést" kap valahonnan a vizsgálatok ilyen eredménnyel záruló kimenetelére?

2012. jan. 29. 15:45
 26/43 anonim ***** válasza:
Te nem epilepsziás vagy hanem agressziv
2012. jan. 29. 17:07
 27/43 A kérdező kommentje:

"Te nem epilepsziás vagy hanem agressziv"

Milyen legyen az ember azzal akit azzal gyanúsítasz, hogy úgy vásárolja meg a rokkantságot. Örülj, hogy megúszod ennyivel és nem jelentelek fel becsületsértésért! Ezzel remélem pontot teszünk most már a végére.

2012. jan. 29. 22:05
 28/43 anonim ***** válasza:
Most aztán meg ijedtem.Majd azért írd meg a százalékos eredményt,ha kérhetem.
2012. jan. 30. 06:49
 29/43 A kérdező kommentje:

Utoljára figyelmeztetlek, becsültsértésért és rágalmazásért feljelentelek, ha továbbra sem nyugszol el és akkor lesz miért ijedezned! Ezt az oldalt kinyomtatom és a bizonyíttékkén fel is használhatom és olvasd el ezt mielőtt még válaszolsz, de főleg az utolsó három mondatot:

A rágalmazás tényállása az ember jóhírnevének, társadalmi megbecsülésének büntetőjogi védelmét teremti meg. A rágalmazás vétségét az követi el, aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ. Alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Minősítő körülmény, ha a rágalmazást aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt, vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Ezen esetekben a büntetés két évig terjedő szabadságvesztés.

Különben sem veled akarok már vitázni, hanem az emberek véleményét megkérdezni a III. csoportos rokkantak felülvizsgálatáról. Gondol bele az én helyzetembe, 42000Ft- ból kellene megélned másodmagaddal úgy hogy mindketten betegek vagytok, talán azt is megbánnád élve születtél!!! Nem is beszélve arról az orvosoknak több évnyi kísérletezéssel tudnák beállítani a neked megfelelő gyógyszert, de azzal is csak mérsékelni tudják, hogy a napnak bármely másodpercében ne kapjon el olyan roham, hogy ne vizelj be, vagy ne nyeld le a nyelved mert különben megfulladsz. Igaz el sem tudod képzelni? És hány és hány ember lesz a jövőben így ebben az országban, hozzád hasonlóan gondolkodó "orvosok" végett ennél sokkal súlyosabb betegségekkel is. Tudod nekem nem a munka büdös mert elég jó szakmám van (gáz és központifűtés szerelő, ív és lánghegesztő) melyben azóta dolgoztam, hogy elvégeztem az iskolákat, tehát 17 éves korom óta, és boldogan most is megtenném és nem kellene nyomorognom 42000Ft.-ból másodmagammal, főleg nem kellene olyan gyógyszereket szednem amitól kettőslátásom van ,hanem vígan megélnék. Azt elismerem hogy vannak akik megvették a rokkantságot, mert meg lehet olyan országban venni ahol burjándzik a korrupció, de nem kell általánosítani, főleg személyeskedni.

2012. jan. 30. 10:13
 30/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bánom, hogy megvédtelek, ezzel az alpári stílussal nem érdemled meg.

Ja és feljelenthetsz engem is, te tényleg agresszív vagy.

2012. jan. 30. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!