Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok az összes III....

Mit szóltok az összes III. csoportos rokkantak felülvizsgálatához?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 05:21
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs már ilyen megkülönböztetés,%kos arányok,besorolások vannak.
2012. jan. 25. 06:47
 2/43 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon helyes, így legalább kiderül, hogy kik a ténylegesen rokkantak.
2012. jan. 25. 08:06
 3/43 anonim ***** válasza:
60%
Helyes.
2012. jan. 25. 09:11
 4/43 anonim ***** válasza:
60%

Tegnap láttam , hogy egy nő elkezdett balhézni , mert valaki beállt a rokkantparkoló elé ,fotózott egyet kettőt, aztán dühében szaladt vagy 30 métert.

Jogosnak tartom a felülvizsgálatot ... :)

2012. jan. 25. 09:35
 5/43 doboszoli ***** válasza:
100%

Persze, vizsgálódjanak csak, de azért ne essünk át a ló túlsó oldalára.

Bölcs kormányunk ismét tesz valamit a népszerűségéért, igaz, hogy erre emberi sorsok mennek rá, de hát a 2/3, az 2/3.Ez van.

Szerintük jelen helyzetben minden rokkant, dolgozni nem akaró csaló, minden eddigi vizsgáló orvos korrupt gazember.

Vizsgálódjanak, de:

-a hét végén volt egy interjú egy agytumoros nővel, akit a BIZOTTSÁG gyógyultnak nyilvánított. Felvetődik bennem, hogy most az orvos ennyire hülye, vagy esetleg "ösztönzést" kap valahonnan a vizsgálatok ilyen eredménnyel záruló kimenetelére? Mindkettő nagy baj!

-vezessük vissza a "munka világába" őket. Ebből pillanatnyilag csak a világ adott. Talán az időzítéssel lehet némi gond?

-végül de talán a legfontosabb, hogy mielőtt papolunk a szükséges spórolásról, az a minimum, hogy magunkon kezdve, legalább a látszatát igyekszünk kelteni. Ez sem történt meg.

Summázva megint oda lyukadunk ki, hogy a 2/3 az bizony 2/3.

2012. jan. 25. 12:58
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Ebben , igazad van , én csak a csalók kiszűrésére gondoltam , mert az is van bőven.
2012. jan. 25. 13:06
 7/43 A kérdező kommentje:
A csalók miatt aztán az összes III.csoportos rokkantnak szívnia kell. Szerintem akik idáig megvették a rokkantságot most is meg fogják. Aki pedig ténylegessen beteg azt meg egészségesnek nyilvánítják. Vajon hova tud elhelyezkedni egy beteg ember dolgozni mikor az egészséges fiataloknak sincs munkahely? Ja és még azt is felháborítónak tartom, hogy az I.-II. csoportos rokkantakat mért nem vizsgálják felül? Őközülük senki nem vehette meg a rokkantságot?
2012. jan. 25. 15:21
 8/43 Orbán ***** válasza:
89%

Azt hiszi a sok hülye Dr hogy aki tényleg rokkant hogy meg gyógyul. Akik tényleg betegek

-A vakok újra látni fognak

-A bénák újra járni fognak

2012. jan. 27. 14:38
 9/43 spyboot válasza:
Mondjuk nem baj hogy nem voltatok ilyen helyen de nem úgy működik hogy borítékkal betudsz menni.meg hogy megtudod venni.ez félrevezetés csak azért hogy az ilyen hiszékenyeket mint ti is... megvezessék képzeld ha te is ebbe a helyzetbe kerülsz.3 hónap után nem kapsz táppénzt....munkanélküli-segélyt,de beteg vagy.elmégy felülvizsgálatra ahol mondjuk adnak 50 százalékot.ami azt jelenti 50 százalékban munkaképes vagy.kapsz 28 000 Ft-ot jól érted.tudod hogy idáig eljuss megkel vásárolnod a háziorvost..a szakorvosokat..az üzemorvost..amikor benyújtod az igényed az illetékes ügyintézőt a nyug.ig.nál.az ottani főorvost aki elbírálja a kérelmed aztán... aztán elküldik a felülvizsgáló orvoshoz..orvosokhoz..és ott a legnagyobb szigorúsággal vizsgálnak..majd értesítenek az eredményről.én 40 éves építőiparban eltöltött munkaviszony után.2xgerincmütét többszöri infarktus ..stb...után kerültem ebbe a megalázó helyzetbe.érdekes módon senki nem veszi szájára a 20-on éves olimpikont aki élete végéig 500 000ft tiszteletdíjat kap szintén az adófizetők pénzébő
2012. jan. 27. 20:33
 10/43 spyboot válasza:
még egy megjegyzés ..ha te is ebbe a helyzetbe kerülsz szidod azt a napot amikor megszülettél..és ehhez elég egy rossz lépés
2012. jan. 27. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!