Hogyan tudok 15 évesen feljelenteni valakit állatkínzásért? És névtelenül ha lehet.
"Ha annyira állatvédő akarsz kenni,akkor azokat jelentsd fel,akik nem szabadon,hanem lakásban tartanak kutyát,macskát. Az valóban állatkínzás,mert a szűk lakás nem a természetes élethelye nekik. Akkor sem,ha időnként sétáltatják őket."
Így van.
"SZERENCSÉTLEN SÖTÉT AGYÚ EMBERTÁRSAM, AZ ÚJ TÖRVÉNYEK PONT AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY AZ ILYEN BETOKOSODOTT VIDÉKI PARASZTOK IS MEGÉRTSÉK VÉGRE: TÖBBÉ SENKI NEM ÖLHET MEG BÜNTETLENÜL EGY ÉLŐLÉNYT!!"
Pihenj már le gyermekem, rettenetesen elfáradtál...
Egyikőtök elmagyarázná -észérvekkel, ha lehetséges- hogy került ehhez a témához az abortusz?
Mi köze van a kutyakölyköknek a kérdező édesanyjának, honnan veszitek, hogy valaha abortusza volt?
Amelyikőtök nem akar kutya vagy macskakölyköt, az miért nem ivartalaníttatja az állatát?
Mennyivel egyszerűbb megölni a kutyád kicsinyeit, mint elajándékozni?
Jaaaa, hogy ez régi hagyomány, hát az más...
SZERENCSÉTLEN SÖTÉT AGYÚ EMBERTÁRSAM, AZ ÚJ TÖRVÉNYEK PONT AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY AZ ILYEN BETOKOSODOTT VIDÉKI PARASZTOK IS MEGÉRTSÉK VÉGRE: TÖBBÉ SENKI NEM ÖLHET MEG BÜNTETLENÜL EGY ÉLŐLÉNYT!!
Gondolom ez nem jut eszedbe, amikor nagyvárosi menőként eszed a KFC-ben a megölt élőlényes szendvicsedet.
Egyszerűen undorító emberek vannak és most rátok nagy "állatvédőkre" gondolok. Fogadni mernék hogy rezzenéstelen arccal csapnátok le egy szúnyogot vagy legyet. Ők talán nem élőlények? Ez a természet rendje amíg mi uralkodunk a Földön addig ez van. Talán egy gepárd majd megsajnálja szerencsétlen gazella kölyköt és inkább éhenhal mit hogy fennmaradjon ugye? Bár ez most más helyzet.
Természetesen szomorú ami történt de ha nincs pénz az eltartásukra akkor minek nyomorogjanak szerencsétlenek? Biztos vagyok benne hogy nem örömében tette.
FELJELENTETTEM ! akár 3 évet is kaphat!
Egyszerűen felháborító pár ember kommentje. Szánalomra méltóak vagytok, akik úgy gondoljátok, hogy természetes dolog kutyát (!!)ölni. Ja, és tényleg. Hogy a francba kerül ide az abortusz ?? És egy szóval nem mondtam hogy azt nem vetem el. Nem kellene eltérni a témától!
Az abortusz úgy jött ide, hogy abszurd helyzet hogy egy kutya megölését büntetik amíg egy fejlődő ember megölése rutin eljárás manapság.
A feljelentéssel meg nem fogsz sokat érni, ha esetleg kitartó a fickó akkor feljelent téged rágalmazásért és te is megszívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!