APEH. Hogy lehet névtelenül feljelenteni valakit?
sehogy
viszont a munkaügyi felügyelőségen tudsz bejelentést tenni névtelenül is
Google-n kerestem, nem találtam.
Amúgy az nem gerinctelen dolog, hogy 1 hónapja könyörgök a pénzemért, és nem hajlandó kifizetni, mert minden alkalommal valami ócska kifogást keres, hogy miért nem tud kifizetni?
Amúgy köszönöm.
Sajnos Magyarországon ezzel sem mész semmire szerintem.
Legközelebb kérj heti fizetést, és akkor maximum csak egy hetet buksz el...
Pont azért merik ezt megcsinálni, mert a hivatalos "érdekérvényesítés" annyira körülményes, hosszadalmas, és értelmetlen, hogy megéri nekik ezt így csinálni...
Amúgy lehet, hogy ha kiderl, hogy te vagy a munkavállaló akkor még téged büntetnek meg, és neked a bírság egy érvágás lesz, ő pedig röhögve kifizeti majd.
Ez Magyarország...
"Ez Magyarország..."
Hát nem csodálatos ez a hely? Végül is csak minden eszköz a kezükbe van adva vállalkozóknak, hogy kihasználják a munkavállalókat... Persze lehet keresni olyat, ahol rendesen be vagy jelentve! Ja... csak nem az építőiparban, sem a vendéglátásban, sem a kereskedelemben. Akkor ezeken a területeken ne dolgozzon senki, vagy mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!