Hogyan tudok 15 évesen feljelenteni valakit állatkínzásért? És névtelenül ha lehet.
És hogyan csináljam ha ez alapján akarok feljelentést tenni ? [link]
Lenne annyi bizonyítékom, hogy bezséltem msn-en egy hozzátartozójával, tőle tudtam meg, hogy meg akarják ölni a piciket. Biztosan megöltek 5öt, mert az alomból annyi hiányzott. Elfogadható bizonyíték, ha leírom az msn-es beszélgetést?
És mit csináljak, ha névtelenül szeretnéék maradni, de azt is tudni szeretném, hogy mi lett az ügy vége. Mi lett a büntetés?
És mit szabhatnak egyáltalán ki a tettesre ? És bűntársnak számít, az akivel beszéltem, ha ő nem tett az öldöklés ellen semmit ? Ő mit kaphat? Segítsetek!
esélytelen. a magyar törvények alapján az ,h egy ásóval azonnali halált okoznak egy kölyöknek az nem állatkínzás, hanem rongálás, de csak akkor ha a tulajdonos feljelenti a tettest.
engem is dühít.
Háát én kétlem hogy a Magyar rendőrségen ezzel foglalkozni fognak. Szerintem itt próbálj meg érdeklődni, biztos segítenek:
hu-hu.facebook.com/AnimalPolice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!