Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentés mennyi ideig...

Feljelentés mennyi ideig lehet egy embert feljelenteni tehát úgy értem hogy az eset után hány óra nap?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig lehet egy embert feljelenteni Verekedésért.

tehát úgy értem hogy az eset után hány óra nap?

Volt egy kisebb incidens haveromnak és most fenyegetik hogy megverik meg feljelentik. Előre is köszönöm a választ :)

2011. máj. 6. 13:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy ne valami durva verekedésre gondoljatok, nem szált le a csajáról a gyerek és kapott egy öklöst :) még meg sem sérült.
2011. máj. 6. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármeddig, amíg a bűncselekmény büntethetősége el nem évül. Ez minimum 3 év. De a te érdeked, hogy minél hamarabb megtedd, az idő múlásával csökken a tanúk szavahihetősége, nehezebb a bizonyítékokat előszedni...
2011. máj. 6. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy értelmeztem, h. te/haverod akartok feljelentést tenni, ha nem, akkor természetesen a második része a mondandómnak ide nem vonatkozik.
2011. máj. 6. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Haverom verekedett, de a gyereknek nincs semmibaja, már olyanokat halottunk hogy vagdossa magát, meg hogy meghülyült stb. tehát szerintem már értelmetlen lenne a feljelentés, 2011.05.04 volt ez a verekedés.
2011. máj. 7. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:

micsoda b*zi helyen laksz te?:D itt kocsma. out hit in.

es le van rendezve. feljelentes cöhh

2011. máj. 20. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!