Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudok 15 évesen feljele...

Hogyan tudok 15 évesen feljelenteni valakit állatkínzásért? És névtelenül ha lehet.

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 17:23
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%

ma 19:26, és akkor ha megszülettek a legjobb ha megöli őket??

Hallottál már a hirdetések "ingyen elvihető" rovatáról (ne mond hogy nincs rá pénz, mert a Bazár-ba ingyenesen beteszik), vagy netes fórumokról, vagy falragaszokról?

De gondolom mennyivel kényelmesebb agyoncsapni őket egy lapáttal, mert nem kerül fáradtságba.

2011. okt. 6. 19:53
 22/44 anonim ***** válasza:
A menhelyeket ki is hagytam a sorból, onnan a kiskutyákat gyorsan el szokták vinni olyanok akik nem akarnak pénzt költeni, és meg szeretnének menteni egy kutyát.
2011. okt. 6. 19:56
 23/44 A kérdező kommentje:
Pontosan! Az olyan embert, aki képes megölni a kölyköket, pszichiátriai eset! Azt kellett volna leütni már születésekor! Hiszen azzal úgy sem ártanánk neki. Humánus módszer!
2011. okt. 6. 20:11
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk akkor a tényeknél.

Ha az egyetlen bizonyíték egy MSN beszélgetés, azt elég nehéz lesz anonim módon a hatóság tudomására hozni. Nem anonim módon sem hiszem, hogy különösebben erős bizonyíték lenne bármire, hiszen csak az előkészületet igazolja, ami nem büntetendő.

Az állatkínzás jogi tényállásába valóban beletartozik az állat indokolatlan elpusztítása, de mivel egy vidéken sok helyen még elterjedt, nagy hagyományokkal rendelkező gyakorlatról van szó, így komoly büntetés még HD videófelvétel mellett sem lenne belőle.

Dédnagyapáink nemzedékét akarod éppen agyonütni, ugye tudsz róla?

2011. okt. 6. 21:06
 25/44 anonim ***** válasza:
36%

Jaaaa, hogy ez régi hagyomány, hát az más...

SZERENCSÉTLEN SÖTÉT AGYÚ EMBERTÁRSAM, AZ ÚJ TÖRVÉNYEK PONT AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY AZ ILYEN BETOKOSODOTT VIDÉKI PARASZTOK IS MEGÉRTSÉK VÉGRE: TÖBBÉ SENKI NEM ÖLHET MEG BÜNTETLENÜL EGY ÉLŐLÉNYT!!

2011. okt. 6. 21:30
 26/44 anonim ***** válasza:
42%

"Születtek nála kiskutyák és 5 öt kinyírt belőlük. Ráadásul Győriek, nem is ilyen vidéki parasztok."

Ez nem állatkínzás, mi vidéki parasztok is így szoktuk évente kétszer, mikor megfial a kutya vagy a macska. De én szívesen adok neked évente tíz kutya és harminc macskakölyköt, ha ekkora szükséged van rájuk.

2011. okt. 6. 21:33
 27/44 anonim ***** válasza:
21.30. Akkor az is betokosodott,aki megöl egy baromfit,disznót,vagy tehenet? Azok is élőlények.
2011. okt. 6. 21:33
 28/44 anonim ***** válasza:
29%

"engem is dühít."

Ne dühítsen, vidd haza. Mikor az abortusz ellen kampányoltam az dühített. Tehát szerinted embert ölni természetes, kutyát bűn.

2011. okt. 6. 21:35
 29/44 anonim ***** válasza:
68%

"A kérdező kommentje:

18:39: bárcsak pofán verhetném."

Megteheted, remélem anyád is pofán vered minden kaparás után. :)

2011. okt. 6. 21:36
 30/44 anonim ***** válasza:
64%

" Bár én szemény szerint inkább jól pofánverném az illetőt, de hát jogállamban élünk..."

Olyannyira jogállamban élsz, hogy a hozzád hasonlók miatt már lassan csak emberi gyerekeket lesz szabad gyilkolni. :)

2011. okt. 6. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!