Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért idézhetnek be valakit...

Miért idézhetnek be valakit apeh ellenőrzésre?

Figyelt kérdés
Mindig van valami ok, amiért be kell menni, vagy van, hogy véletlenszerűen idéznek be valakit?
2011. okt. 20. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd most a népszámlálás után. Lesznek olyan dolgok, hogy beszarunk.
2011. okt. 20. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Az adóhivatal olyan, mint a "Nagytestvér". Mindent lát, csak nem mindenkit akar észrevenni. Nagyon ritka kivétellel, csupán a statisztika kedvéért, szúrópróbaszerűen is behívhatnak embereket.
2011. okt. 20. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor most a népszámlálás miatt van? Csak mert se lakást, se autót, se semmit nem vettem, nem is adtam el, mégis behívtak. Mit akarnak ezek?
2011. okt. 21. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem azt nem azért írtam. Szerintem a népszámlálást még el sem kezdték kielemezni. De a népszámlálás csak erre megy ki. Néhány ember elkotyogja, hogy mekkora házban él és hoppá. Honnan is van?
2011. okt. 21. 15:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Honnan van ez a szaros kis másfél szobás lakásom? Biztos a milliókból, amit elsikkasztottam.
2011. okt. 21. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Bárkit bármikor ellenőrizhetnek.

Véletlenszerűen választanak.

Semmit nem jelent.

2011. okt. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!