Az Apeh megbüntetheti az apámat?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, apám visszament a régi lakásba, minket engedett ingyen lakni a családi házba, de most lesz apeh ellenőrzése, és lehet, hogy megbüntetik sok millióra, mert nem kért lakbért tőlünk, tehát nem fizetett adót belőle. Ha megbüntetik, akkor kapj+ák be az apeh-osok ! Szerinted ?2011. aug. 19. 20:49
1/10 anonim válasza:
honnan szedted, hogy ezért megbüntetik?
Nem fizettetek, minek kellene adóznia?
2/10 A kérdező kommentje:
Pont azért büntetik meg, mert nem kért pénzt. :(
2011. aug. 19. 20:58
3/10 anonim válasza:
Mért büntethetnék meg? Teljesen elment az eszed?
4/10 anonim válasza:
LOL :)
Basszus egy apa nem köteles albérletet szednie a gyerekeitől!
Azaz senkitől se persze, de idegen esetében valóban gyanus lenne az Apeh számára, de így...
5/10 anonim válasza:
fölöslegesen aggódsz, amire te gondolsz, az az idegenforgalmi adó. és van egy kivétele, hogy közeli rokonnak nem kell fizetnie.
6/10 anonim válasza:
Nem büntethetik meg. De ezt a bődületes marhaságot az apád mondta neked, vagy magadtól raktad így össze? :)
7/10 anonim válasza:
utolsó, hogy a francba jön ide az IFA??????????
8/10 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszi :)
Bocsi srácok, de én nem értem ezeket az adózós dolgokat ;) csak 17 vagyok
2011. aug. 19. 21:08
9/10 anonim válasza:
4keréken jön az ifa nagy füsttel:)
amugy akkor büntetnék meg apukádat, ha kért volna pénzt érte és abból nem adózik persze ebben az esetben is csak akkor ha tudják bizonyítani
szerintem nem kell büntetésre számítania
10/10 anonim válasza:
már csak hab a tortán hogy nem Apeh van már hanem NAV...de ez nem kötekedés volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!