Apámat összeverték a villamoson. El lehet vinni a médiáig az ügyet?
Először is elnézést, ha rossz a kategória.
Ma arra jöttem haza, hogy a nagymamám teljesen ki van akadva. Mikor meg tudott szólalni, elmesélte, hogy apámat hogy verték össze a villamoson. Ezt most nem részletezném. Az elkövetőket nem látta vagy nem emlékszik.
A villamoson senki nem vette a fáradságot, nem hívta se a mentőket, se a rendőröket. Apám a saját lábán ment el a közeli mentőállomásra, ahonnan elküldték, mert sürgős esethez riasztották őket. Utána apu elment a környék nagy rendelőintézetébe, ahonnan továbbküldték a János Kórházba.
Van esély arra, hogy mondjuk a média foglalkozzon a dologgal és legyen foganatja, vagy ez halva született ötlet? Ismeretlen tettes ellen eljárást indítani már csak azért is lenne nehéz, mert nem ismerné fel egyiket sem a háromból.
Mit lehet még tenni?
és ilyenkor a villamosvezető hol van?
nem tudja apud a villamos kocsiszámát?
A villamosvezetőt már csak azért sem értettem, mert az egyik megállóban a kocsiból kiestek a járdára, amit elvileg a villamosvezető láthatott volna a visszapillantóban... namármost, könnyen megeshetett volna, hogy becsúsznak a sínek alá, és ha elindul a sofőr... az kellemetlen lett volna.
Nem ellenőrök voltak, mert nem apámmal kezdték a verést, és gondolom az ellenőrök nem a bőrkabátra meg a bőrövre acsarkodnak. Hogy egy előttem író kifejezésével éljek, "nem idén barnult illetők" voltak.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!