Ezek a magyarországot ellepő kinaiak, itt mindent megtehetnek?
Én teljessen egyetetértek veled kérdező,bár én sem vagyok rasszista,de ez egy vicc ami itt van!Csak hogy példát mondjak,a vásorsban ahol lakom itt nyílt egy gyroszos,egy albán nyomorult nyitotta,tény s való a városban nála van a legjobb gyros és a legnagyobb adagja és a legolcsobb!DE!
Kb szerintem olyan 4 embert alkalmazhat,nagyon megy neki a bolt,mindig tele van,a lényeg a lényeg hogy az egyik ismerősöm elkeseredésében oda ment dolgozni 1 hónapra mert nem talált munkát,kemény 400ft-os órabérért dolgozott napi 14 órákat heti 5 napban,persze a boravalot nem tarthatta meg!Csak összehasonlittás képpen én 8 órában keresek 7000 ft-ot naponta,pedig én is csak egy "csicska vagyok úgymond,de azért nem mindegy hogy mennyiért és mennyit kell azért dolgoznom!Még annyi a gíroszos sztorihoz hogy a napi bevétele 150 ezer ft körül mozgott,azt kilehet számolni hogy ha egész nap nyitva van mindne nap,az mennyi egy hónapban!Van egy másik gyroszos és azt bár magyar csinálja és nem is megy neki annyira,de lagalább megfízeti tiszteségessen az embereit!Ezek a nyomorult bevándorlók tisztában vannak azzal hogy mekkora a munkanélküliség és ezt kihasználják és persze a magyar és ugyanúgy,de azért azok közül kevesebb!Svájcról lehetne példát venni,mert ott kimondják hogy igenis elég volt a bevándorlokból és ennek ellenére nem rasszistázzák le egymást,hanem tisztában vannak azzal hogy milyen kárt tesznek az ilyen élősködők az országban!Ez nem rasszizmus,csak egy annak beállitott dolog,csakis azért mert nem tudnak semmit tenni ellene és a félországot már elatták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!