Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek a magyarországot ellepő...

Ezek a magyarországot ellepő kinaiak, itt mindent megtehetnek?

Figyelt kérdés
Az unoka húgom két éve dolgozik egy kinai üzletben,mint eladó.Úgy bánik az alkalmazotakkal ez a húzott szemű,mint a kutyákkal.Akármi történik az üzletben,rögtön pénzeket von le,olyan dolgokat fizettet ki,amihez az eladónak semmi köze nincs.Persze a vevőkkel fülig ér a szája,de azt senki nem tudja mit művel a neki dolgozó emberekkel.Persze szerencsétlenek nem mernek szólni,mert féltik az állásukat.Ezekre a genetikai szennyekre ugyanolyan törvény vonatkozik,mint egy magyar munkáltatóra? Köszi a válaszokat.
2011. márc. 10. 11:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én teljessen egyetetértek veled kérdező,bár én sem vagyok rasszista,de ez egy vicc ami itt van!Csak hogy példát mondjak,a vásorsban ahol lakom itt nyílt egy gyroszos,egy albán nyomorult nyitotta,tény s való a városban nála van a legjobb gyros és a legnagyobb adagja és a legolcsobb!DE!

Kb szerintem olyan 4 embert alkalmazhat,nagyon megy neki a bolt,mindig tele van,a lényeg a lényeg hogy az egyik ismerősöm elkeseredésében oda ment dolgozni 1 hónapra mert nem talált munkát,kemény 400ft-os órabérért dolgozott napi 14 órákat heti 5 napban,persze a boravalot nem tarthatta meg!Csak összehasonlittás képpen én 8 órában keresek 7000 ft-ot naponta,pedig én is csak egy "csicska vagyok úgymond,de azért nem mindegy hogy mennyiért és mennyit kell azért dolgoznom!Még annyi a gíroszos sztorihoz hogy a napi bevétele 150 ezer ft körül mozgott,azt kilehet számolni hogy ha egész nap nyitva van mindne nap,az mennyi egy hónapban!Van egy másik gyroszos és azt bár magyar csinálja és nem is megy neki annyira,de lagalább megfízeti tiszteségessen az embereit!Ezek a nyomorult bevándorlók tisztában vannak azzal hogy mekkora a munkanélküliség és ezt kihasználják és persze a magyar és ugyanúgy,de azért azok közül kevesebb!Svájcról lehetne példát venni,mert ott kimondják hogy igenis elég volt a bevándorlokból és ennek ellenére nem rasszistázzák le egymást,hanem tisztában vannak azzal hogy milyen kárt tesznek az ilyen élősködők az országban!Ez nem rasszizmus,csak egy annak beállitott dolog,csakis azért mert nem tudnak semmit tenni ellene és a félországot már elatták!

2011. márc. 11. 13:53
 32/34 anonim ***** válasza:
Elöző voltam!Még annyit tennék hozzá a dologhoz hogy ez így folytatodik,akkor ku.rva világ lesz és nem csak itt nálunk hanem a világ többi részén is,legalábbis itt europában!Amerika az más tészta mert ott alapban minden féle náció megtalálható a kezdetektől fogva!De europa azért kicsit másabb,itt komoly gondok lehetnek ebből a nagyon sok kultúra keveredését az europai embererek nem tudom mennyire tudják majd tolerálni!
2011. márc. 11. 14:02
 33/34 A kérdező kommentje:
Én nem is értem,hogy némelyik primitiv ember,hogy keverhette ide a rasszizmust,ehhez a témához.Itt a magukat királyoknak képzelő kinaiakról volt szó akik ahelyett,hogy hálásak lennének a magyaroknak,itt szemétkednek velünk.Én valahol az államot sem értem,miért van itt szükség ennyi bevándorlóra?-Jó ez nekünk?
2011. márc. 11. 23:50
 34/34 LPKata válasza:
A nehogymár a fönök nyaljon a beosztottnak, a Kínaiak akkor lesznek kedvesek ha az ember NEM LUSTA! utálják ha felveszik a magyar munkást és az titokban a ruhák között pihengél, vagy a kávézóban lógatja a lábát, esetleg félóránként cigizik stb,. tudom, énis dolgoztam kínaiba, és már vezettem is egyett. férjem kínai, rajta keresztűl láttam a dolgokat,. nézni kell néha a másik fél szempontját is. ő egy olyan országból jön ahol az emberek dolgoznak rendesen, heti 6 napot 12 órát, szó nélkül. itt meg sír a szája mindenkinek ha ki kell pakolni a ruhákat a fogasokra,. örüljenek h ilyen egyszerű munkát kapnak ennyi pénzért, ha nemtetszik lehet menni, mindig van aki szives örömest beálna a helyére.
2013. aug. 2. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!