Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek a magyarországot ellepő...

Ezek a magyarországot ellepő kinaiak, itt mindent megtehetnek?

Figyelt kérdés
Az unoka húgom két éve dolgozik egy kinai üzletben,mint eladó.Úgy bánik az alkalmazotakkal ez a húzott szemű,mint a kutyákkal.Akármi történik az üzletben,rögtön pénzeket von le,olyan dolgokat fizettet ki,amihez az eladónak semmi köze nincs.Persze a vevőkkel fülig ér a szája,de azt senki nem tudja mit művel a neki dolgozó emberekkel.Persze szerencsétlenek nem mernek szólni,mert féltik az állásukat.Ezekre a genetikai szennyekre ugyanolyan törvény vonatkozik,mint egy magyar munkáltatóra? Köszi a válaszokat.
2011. márc. 10. 11:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
En el hiszem h nekik is nehez ott dolgozni,meg zokni meg stb,de akkor ne akarjak mar velunk is ugyan azt csinalni konyorgom,akkor legalabb viselkedjenek emberi modon,es banjanak emberkent az alkalmazottal,ugy bantak velem is mint degy allattal,eskuszom a nezesevel meg tudott volna folytani,azert mert le ultem,napi 10orat allnom kellettjottek a vevok,es boritottak fel azon a szuk soron,ott a kinai piacon,de nem volt szabad a pavilonban allnom,mert el takartam az arut,es akkor az volt a baj,borzaszto volt,meg vissza emlekezni sem szeretek ra.
2011. márc. 10. 12:16
 22/34 anonim ***** válasza:

Igaz, nekem szólt be. (dubiis libertas)

De ettől függetlenül, kedves kérdező, a homoszexualitást nem kellene belekeverni a dologba. Neked elmondásod szerint a kínaikkal van a bajod, és ezzel nincs is semmi baj. Nekem is van bajom velük. De a melegekkel semmi bajom, egy meleg lehet ugyanúgy magyar mint te vagy én. Ha rasszista vagy, legyél az. Szíved joga. De senki sincs itt az országban aki (mint szól is erről a dal) 100% magyar lenne. A melegek meg egy külön téma, ha valakit azzal próbálsz a porba alázni, hogy meleg, b*zi, akkor te is annyit érsz mint a kínaiak akiket utálsz.

2011. márc. 10. 12:17
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én négy éve dolgoztam kinainak,egy divatárú üzletében.Ebédidő 5perc állva az öltözőben,meleg kaját nem vihettünk be,csak szendvicset.(ellenörizte).Hétvégeken takaritani bejárni ingyen,stb.stb.

Történt egyszer,hogy az ötéves fiam az ovódában rosszul lett,persze az ovónéni telefonált,hogy menjek azonnal érte.Szóltam a kinainak,hogy elkell hoznom a fiamat,ezért és ezért.Hallani sem akart róla,én meg fogtam magam,és eljöttem,rohanva az ovódába.Majd másnap felhivott,hogy kivagyok rúgva!!!!Elmentem a munkaügyi biróságra,és feljelentettem,amit megnyertem,ellene.A tárgyalás elött,megfenyegetett,a testvéreivel,hogy el lesz vágva a torkom ha neki ebből bármi problémája adódik.Ezt közöltem a birónővel,aki állatira begurult,és hangossan mondta a kinainak,hogy miért nem otthon nyit rizs szaküzletet?-mind itt terrorizálja a magyarokat.

2011. márc. 10. 12:22
 24/34 anonim ***** válasza:

"Igen.-csak azok itthon kinozzák az alkalmazottakat,és nem "külhonban"."

Ez mi? Nem vagy rasszista? Legalább ne tagadnád.

2011. márc. 10. 12:23
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Na latod,az aki dolgozott kinaiakkal,csak az tud normalis valaszt adni neked,az ijen idiotaknak a velemenyere akik csak hasbol irogatnak,en nem adnak semmit.Jol tetted kedves valaszolo h fel jelentetted,tobb ijen embernek kene lenni,es talan akkor vissza szorithatnank oket,mert rettenetesen agraszivek.
2011. márc. 10. 12:27
 26/34 A kérdező kommentje:

11.59-nek Igazad van,a magyarok szó szerint kussolnak ha kint dolgoznak,mert tudják,hogy nem mindenkinek sikerül kijutni,és pénzt keresni,és nem filléreket.Ugyanez vonatkozna a rizszabálókra,akik "otthon" éhen döglenének,a népes családjukkal együtt.

12.11-es De nekünk mégis mi közünk van ahhoz,hogy őket kinában rabszolgaként dolgoztatják? Rasszista szöveg felháboritó?Az nem ahogy bánnak az alkalmazotakkal?-az nem felháboitó? Ilyen hülye szöveget....

12.12-es Ez is igaz amit irtál.Annak kellene itt válaszolgatni,aki már dolgozott ezekkel,mint beosztott.Irogatják a süket védelmező szöveget,mindeközben a munkát lehet az ő kezéből is kiveszik,csak nem tud róla.

12.17(dubiis libertas)a sértegetést te kezdted,az első válaszoddal,én csak vissza irtam.Ennyi.

11.23-as Lemerném fogadni,hogy a válaszodat még saját magad sem érted,annyira értelmetlen.

A sok kinai nyalónak üzenem:Nem vagyok rasszista,csak utálom az olyan népcsoportot,akik ahelyett,hogy megköszönnének Magyarországnak-e javakat,ide jönnek szemétkedni,és vissza élni az országban dúló munkanélküliséggel.A bünözési rátájukról nem beszélve,meg arról sem,hogy itt is szaporodnak mint a hangya.

2011. márc. 10. 13:45
 27/34 anonim ***** válasza:
48%

Van erre egy piszok egyszerű megoldás amúgy.

Nem kell kínaiaknál dolgozni!

2011. márc. 10. 15:43
 28/34 A kérdező kommentje:

Látod,mondasz valami igazságot....

Ezenkivül 1000 fős csoportokban haza inditani őket,az áruikkal egyetemben.

2011. márc. 10. 16:36
 29/34 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon igazad van kedves kerdezo,osztom a velemenyed!!!!!!!!!!1Aki nem tud viselkedni civilizaltan,egy olyan orszagban ahol vendegmunkaskent fonokoskodik ugymond,az akkor huzzon haza,es ne alazza meg azt aki ugymond otthon van,es ne banjon vele allatkent,mert a mai vilagban meg az allatokat is jobban tisztelik,nem mint ahogyan nemelyik munkaado a munkaltatojat.
2011. márc. 10. 19:25
 30/34 anonim ***** válasza:
Ezt az "úgymondozást" a villalakóktól tanultad?
2011. márc. 10. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!