Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek a magyarországot ellepő...

Ezek a magyarországot ellepő kinaiak, itt mindent megtehetnek?

Figyelt kérdés
Az unoka húgom két éve dolgozik egy kinai üzletben,mint eladó.Úgy bánik az alkalmazotakkal ez a húzott szemű,mint a kutyákkal.Akármi történik az üzletben,rögtön pénzeket von le,olyan dolgokat fizettet ki,amihez az eladónak semmi köze nincs.Persze a vevőkkel fülig ér a szája,de azt senki nem tudja mit művel a neki dolgozó emberekkel.Persze szerencsétlenek nem mernek szólni,mert féltik az állásukat.Ezekre a genetikai szennyekre ugyanolyan törvény vonatkozik,mint egy magyar munkáltatóra? Köszi a válaszokat.
2011. márc. 10. 11:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
54%
Süt a rasszizmus a kérdésedből, azt hiszed, hogy magyar munkáltatók között nem találnál ilyent?
2011. márc. 10. 11:41
 2/34 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell leszólni őket. némelyik magyar munkáltató ugyanilyen aljasul bánik a dolgozóival, sőt!
2011. márc. 10. 11:43
 3/34 anonim ***** válasza:
22%

Annak ellenére, hogy a kérdező akkora tahó, hogy lapjával fér ki a kertkapun, és alighanem azokhoz a szélsőjobboldali szerencsétlenekhez tartozik, akik három dolgot tudtak elérni életükben, nevezetesen azt, hogy magyarok, heteroszexuálisak, és ehhez hozzájön még a kilincs, válaszolok.

1: Lehet menni munkaügyi bíróságra, ha úgy gondolja, hogy kár érte.

2: Pontosan annyit tehetnek meg, mint a magyar munkaadók.

2011. márc. 10. 11:47
 4/34 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ez igaz. De tényleg azt hiszik bármit megtehetnek. Idejönnek, karriert csinálnak. Benne vannak a tv-ben, lásd Csillag Születik, X-faktor, Megasztár. A saját hazájukban ez nem megy? Kedves Kérdező, abszolút egyetértek Veled! Pontozzanak le, nem érdekel, de végre egy normális ember, akinek elege van ebből!
2011. márc. 10. 11:48
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz vonatkozik rájuk is. Beszéljetek egy ügyvéddel, hogy hogyan lehet bizonyítani ezeket a dolgokat, aztán fel lehet szólítani a munkáltatót a jogsértés megszüntetésére. Ha kirúg, munkaügyi bíróság. És ki lehet bulizni egy munkaügyi ellenőrzést is...

Itt van egy példa, ő éppen magyar állampolgárságú munkáltató, de ez ebből a szempontból mindegy: [link]

2011. márc. 10. 11:49
 6/34 A kérdező kommentje:

Igen.-csak azok itthon kinozzák az alkalmazottakat,és nem "külhonban".Egyébként nem vagyok rasszista,csak nem szeretem a kinaikakat,ugye ez nem bűn kedves válaszoló?Ha meg az,sajnálom.

De hozzátenném még,hogy ettől a témától függetlenül,ha nem lepnének el a fél európát,köztük magyarországot,valamennyivel több lehetősége lenne a Magyaroknak dolgozni,konkurencia nélkül.Vegyük alapul,hogy a szennyes árujukkal elöntötték az országot,legyen az ruha,illatszer,bármi.

2011. márc. 10. 11:50
 7/34 anonim ***** válasza:
25%

72

A te logikád szerint akkor a honfoglalás is necces, ugye?

2011. márc. 10. 11:50
 8/34 anonim ***** válasza:
44%
Az én logikám azt diktálja, hogy válaszoljak a kérdésre. Semmi mást. Ha bajod van, velem rossz fába vágod a fejszédet, mert nem fogok vitatkozni senkivel az interneten.
2011. márc. 10. 11:53
 9/34 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen igazat adok!Ha egy magyar ki megy külföldre dolgozni, annyit dolgozik azért a pénzért, mint az állat,örül hogy annyit keres és hogy ki jutott dolgozni.Nem hogy még nagy pofát nyisson!
2011. márc. 10. 11:59
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
szia .Tudom mit erzel,es ne figyelj az olyan valaszokra,h rasszista vagy meg ijen hujesegek,ezt a dolgot csak az tudja aki dolgozott mar kinaiakkal,vietnamiakkal,es en ezen emberek kozze tartozom.A kinai piacon dolgoztam 6evig,es roman allampolgar vagyok,de magyar az anyanyelvem, nem vagyok faj gyulolo,meg ijenek,szeretem a magyarokat,meg a vietnamiakat,kinaiakat,de csak azokat akik emberszamba vesznek.Enni nem ehettem,mert ha ettem egy meleg etelt,akkor ki neztek a szambol es azt mondtak h loptam tolluk onnan van penzem kajara,mert le neztek egy utolso ciganynak,mer hogy nekem nem lehet penzem meleg kajara,wc-re ha mentem hoztak az orrukat,le ulni nem ulhettem mert ugy neztek ram mint aki gyulol h h merek le ulni,ha jott egy vevo akkor ra kellett masznom h adjak el valamit,mert ha nem akkor nem vagyok jo elado,eskuszom ki keszitettek idegileg,olnek a penzert,annyira allatok,dehat nem tudjatok fel fogni,meg a biblia is meg mondta h jon a sarga veszedelem,sokan nem tudjak h mijenek mert olyan kis edesnek neznek ki,meg az akcentusok olyan kis ari fali,aztan meg ki csinaljak az embert,es mindenutt ott vannak.Lehet nem tudtam magamat ki fejezni normalisan,de hidd el egyutt erzek a tesoddal,es azt tanacsolom huzzon onnan de gyorsan,mert ki fogjak kesziteni,en meg bantam ezerszer h nekik dolgoztam,mert mai napig sem jottem helyre idegileg ugy ki csinaltak.
2011. márc. 10. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!