Ha Hitler tényleg utálta Magyarországot, akkor miért volt 3 magyar hadosztály?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 17:29
1/52 anonim válasza:
Mi köze a két dolognak egymáshoz?
2/52 /Anita_'94/ válasza:
Hitler nem utálta a magyarokat.
3/52 anonim válasza:
Nem utálta Magyarországot.Visszaadta nekünk az elcsatolt magyar területeket.Az egyetlen külföldi államfő volt aki tett is vmi jót értünk.
4/52 anonim válasza:
Azt azért gondolom tudjuk, hogy nem a két szép szemünkért adta kaptuk vissza azokat a területeket. Szó sem volt itt semmilyen szimpátiáról vagy jó szándékról. Komoly árat fizettünk érte.
6/52 anonim válasza:
Hitler aztán annyi jót tett velünk jesszusom, még most is megkönnyezem a nagy Fürhert nagylelkűségéért... Jah hogy fél Magyarország romokba hevert szeretett Führerünk nagyvonalúsága után? Szinte részletkérdés...
7/52 anonim válasza:
Hát mondjuk nem Hitler döntötte romokba az országot hanem a szovjetek és a szövetségesek!
8/52 anonim válasza:
"Hát mondjuk nem Hitler döntötte romokba az országot hanem a szovjetek és a szövetségesek!"
Nem is tudom, ki szállta meg előbb az országot...
9/52 anonim válasza:
Bocs azok után, hogy ki akartunk ugrani ezen nem kéne csodálkozni. És nem a németek bombázták a gyárainkat úgy tudom!
10/52 anonim válasza:
"Nem is tudom, ki szállta meg előbb az országot..."
Magyarországot akkor is bombázták volna a szövetséges bombázók, valamint a szovjet, és román hordák akkor is a földig rombolták volna Budapestet, valamint fél Magyarországot, ha a Wehrmacht nem szállja meg előtte! Ettől függetlenül persze elítélendő a megszállás, de a németek úgy szállták meg az országot, hogy egyetlen magyar város sem lett a földel egyenlő, egyszerűen bevonultak, és kész annyi, semmi harc, semmi bombázás, emberi, és anyagi veszteség nulla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!