Van olyan akit átvert már a KÉK KÖLCSÖN nevű hitelközvetitő? Engem nagyon durván, bővebben lent.
Kedves Mindenki!
Mielőtt majd mindenki lehülyézné a másikat, jó lenne, ha egy kicsit körülnézne a világban!
Afrikában valóban él, működik és létezik ez a fajta hitel!
A 90-es oké,hogy magasabb tarifájú.De, hogy ennyivel, azt én sem gondoltam volna.
Örülök neki, hogy vannak a világban még olyan emberek, akik kimaradtak az ilyen nehéz élethelyzetekből.De vegyék tudomásul, hogy bizony a nagy többség munkahelyi, anyagi problémákkal nagyon komolyan küzd.Amiről nem feltétlenül önön maguk tehetnek.(pl. dolgoznak reggeltől estig 16 órákat és a munkaadó nem hajlandó kifizetni.Vagy éppen akkor megy csődbe a cég és nincs miből kifizetni a tisztességesen dolgozó alkalmazottat).Szóval van ilyen is!
Magam is hívtam ezt a számot.Már én is elég ideges lettem.Egy értelmesnek tűnő hölgy ült a vonal másik végén.(Kb. 3-mal beszéltem.)Ő hajlandó volt onnan folytatni az alapadatok rögzítését, ahol megszakadtunk.A másik kettőnél újra kellett az egész tortúrát kezdeni.
Az, hogy Magyarországon vagyunk, az csak egy dolog.Svájcból is átverték szinte az egész világot!Úgy gondolom, hogy mindenütt vannak olyanok, akik megpróbálnak tviszonylag tisztességesen "közlekedni" és vannak olyanok, akik nagyon "kacskaringózva közlekednek".
Még pontosan én sem tudom, hogy mi ez az egész.
Egyáltalán kapott Valaki az itt levők közül valamiféle kölcsönt?
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Üdvözlettel:Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!