Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Hogyan tudnám visszaszerezni a pénzem azoktól az emberektől, akiknek kölcsön adtam és nem akarják visszaadni? Milyen jogi útjai vannak, ha nem lett papírra rögzítve?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hú hallod, én meg az aláírt szerződésben foglalt pénzemet sem kaptam vissza, pedig ügyvédnél is voltam. Papír nélkül meg szinte lehetetlen. Basszus 75 ezer forintomnak azthiszem örökre búcsút inthetek.
2010. okt. 16. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Én is nemrég mondtam le 15ezer forintomról.
2010. okt. 16. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Basszus, Te hol élsz, mesevilágban? Ne adj soha senkinek kölcsönbe semmit, pénzt meg főleg még testvérnek sem !!!!

Hiába a sok köcsög ügyvédi okirat, attól még pénz vissza nem jön, legfeljebb egy hosszú pereskedés. Ott veszik el a pénzed mégegyszer , hízik az állam, na meg a jogász! Akinek nincs az menjen a bankokhoz, nem véletlen a bankok is nehezen adnak, csak többszörös fedezetre ! Ha én adnék, ha lenne miből, akkor csak olyannak akinek van üres lakása, telke, oszt jelzálog rá ill. adásvételi ami a lejáratkor életbe lép!

Sok szerencsét a továbbiakban, a pénzed meg elúszott, sajnos.

2010. okt. 16. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
ha lenne papír, akkor behajtócégnek szólsz, és majd a szekrények elintézik helyetted. de persze őket neked kell fizetned.
2010. dec. 7. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!