Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudom visszaszerezni...

Hogyan tudom visszaszerezni az autómat az élettársamtól?

Figyelt kérdés
Az autó az én nevemen van, szakítottunk és nem akarja visszaadni. Mit tehetek? Ellopni nem merem, félek tőle, nem tudom mire képes. A pótkulcs nálam van, de a forgalmi nála. Sürgős segítséget kérek!
2010. nov. 8. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
rendőrség
2010. nov. 8. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Jelensd be, hogy ellopták.

Bár ha félsz tőle, akkor tök mindegy, mit csinálsz, vagy hagyod a fenébe, vagy visszaveszed akárhogy, és az neki nem fog tetszeni.

2010. nov. 8. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki fizette ki az autót?
2010. nov. 8. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Az autó az én nevemen van,apám az üzembentartó. Közösen fizettük, ugyanúgy, mint az Ő jelzálog hiteltörlesztését a lakására, ami az Ő nevén van. Minden együtt, hitelre vásárolt dolog az én nevemen van, mert Ő BAR-listán van, ezeket is közösen fizettük, de nála maradtak. Az autót azért hoznám el, mert nem fogja fizetni, átvállalni nem tudja, mert nem hitelképes. Úgy nem akarom törleszteni, hogy ő használja, BAR listára sem szeretnék kerülni.

Tegnap este elhoztuk a pótkulccsal az autót. Most őrjöng és fenyegetőzik.

2010. nov. 9. 10:07
 5/5 anonim válasza:

nem fenyegetőzhet, mivel a te neveden van az autó illetve apud az üzembetartó, így neki nincs ahhoz semmi köze..hiába hogy együtt fizettétek.

ha megpróbálja visszavenni akkor meg rendőrség

2010. nov. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!